Umi touch, nem kapcsol be.

TLászló Post time 2016-6-29 07:27:42 | Show all posts  Close [Copy link]
3 2617
View: 2617|Reply: 3

Umi touch, nem kapcsol be.

Close [Copy link]

1

threads

2

44

credits

New Member

Rank: 1

credits
44
Post time 2016-6-17 19:27:18 | Show all posts |Read mode
Sziasztok!
2 Umi touch-ot rendeltem, alig több mint 1 hete érkeztek, az egyik remekül működik, viszont a másik egy hét után kikapcsolt és nem tudom visszakapcsolni.
Feltettem a telefont töltőre kipróbáltam másik töltőt, kábelt is, számítógépen keresztül is kipróbáltam, nem akar bekapcsolni. Próbáltam a recovery módot behozni, de az sem működött
Amikor felrakom töltőre rezzen egyet, tehát érzékeli. Ha megpróbálom bekacsolni akkor 2-t rezzen és nem történik semmi (A két rezzenés között kb. 1 másodperc eltelik, ekkor a gép felismeri az eszközt).

Remélem tudtok segíteni a hibával kapcsolatban, előre is köszönöm!!
Post time 2016-6-18 04:31:51 | Show all posts
Szervusz!

Valószínűleg mély merülésbe került az akku, ami miatt azt lekapcsolta a saját vezérlőelektronikája, így viszont a telefon nem érzékeli, hogy benne van a készülékben. Ez leginkább akkor fordulhat elő, ha az akkut úgy merítik le teljesen, hogy még egyszer sem volt feltöltve, vagy ha teljes lemerítés után hosszú ideig nem kerül töltőre a telefon. Ha egyik sem történt meg, akkor kivételes pech.
Azt még érdemes megpróbálni, hogy 8-10 órára töltőre teszed a telefont, hátha a elkapja a töltést (a telefon vezérlőelektronikája rövid impulzusokat ad alacsonyabb feszültséggel, ami valamennyit tölthet az akkun), de ha az nem segít, akkor sajnos ki kell szedni az akkut és külső áramforrásról tölteni legalább néhány percig. Utána már a telefon is tovább tudja tölteni.

Üdv: Bence

1

threads

2

44

credits

New Member

Rank: 1

credits
44
 Author| Post time 2016-6-28 17:13:03 | Show all posts
A telefon teljesen lemerült állapotban érkezett meg, így valószínűleg az első eset amit írtál következett be. Megpróbáltam felölteni egy pár napig működött de utána megint feladta, és mostmár nem segít a töltés sem, hiába hagyom fent sokáig. Az lenne a kérdésem, hogy van rá 1 év garim, azt hol tudom érvényesíteni, a lehető legközelebb, nem igazán szeretném visszaküldeni Kínába, mivel az legalább 2-3 hónap.
Post time 2016-6-29 07:27:42 | Show all posts
TLászló replied at 2016-6-28 17:13
A telefon teljesen lemerült állapotban érkezett meg, így valószínűleg az első eset amit írt ...

Sajnos csak az eladónál tudod érvényesíteni a garanciát. A másik lehetőség, hogy kiszedni az akkut a telefonból és egy külső töltővel tölteni egy darabig, de ilyen nyilván nincs minden háztartásban.
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list