|
A frissítések dátuma nincs előre meghatározva. Ahogy elkészül egy komolyabb javítás, kijön a frissítés.
A belinkelt videón a narrátor éppen arról beszél, hogy kategóriája egyik legjobbja ez a kamera, mindemellett én sem a videóban szereplő, sem az általam készített fotókon (link lent) nem látok lilás foltokat. Eddig csak olyan képeken láttam, amik fotózásra alkalmatlan körülmények között készültek. Továbbra is alapszabály, hogy a fényképezéshez fény kell. A gyártók megpróbálnak erőfeszítéseket tenni a fényérzékenység növelése érdekében, de attól még a kutyából soha nem lesz szalonna. Ahol a szemünkkel nem látunk rendesen, ott a kamera sem fog, az expozícióhoz hosszú záridő kell, így pedig be fog mozdulni a kép, ha kézből fotózunk. Az avatatlan szemekre jellemző, hogy az agyon zajszűrt és így rengeteg részletet elvesztő képeket jobbra értékelik, mint a zajosabb, de sokkal több információt hordozókat. Pedig, akár csak egy leméretezéssel a zajos kép is zajtalan lesz, illetve utólag is lehet zajszűrni, a gagyi real time zajszűrés után viszont nem lehet az elveszett részleteket helyreállítani.
Én a magam részéről ebben a közép kategóriában nem vagyok hajlandó rosszra értékelni a UMi Touch kameráját.
http://community.umidigi.com/thread-3251-1-1.html
|
|