UMI vagy nem UMI

Fraksinus Post time 2018-4-5 20:10:12 | Show all posts  Close [Copy link]
46 11721
Author: Fraksinus

UMI vagy nem UMI

Close [Copy link]

0

threads

3

20

credits

New Member

Rank: 1

credits
20
Post time 2017-12-17 03:45:33 | Show all posts
Sziasztok!
Szia Kónya József, még azóta sincs válasz a kérdésedre?
Én az UMIDIGI Pro 2-ről szeretnék valamiféle tapasztalatokon alapuló infót.
Venni, vagy inkább ZTE Axon 7(6GB /128GB) lenne a jobb valasztas?  Ahogy itt olvastam a beszélgetéseiteket, arra a következtetésre jutottam, hogy Ti sokkal jobban képben vagytok ezekkel, hát megkérdezem! ;-)
Mik a negatív tapasztalatok az Umidigi S2Pro-val kapcsolatban?
Félek a garitól, mert sokan panaszkodtak, hogy vissza küldték és fizettetni akarták vele fél éven belül is a pl.Panel cserét, munkadíjat és postát is.
Sokan mondja, hogy a megkeresésre az UMI nem is reagál és, hogy nem szívesen tartja be az általa megadott paraméterekrt sem a készülékeknél!
Továbbá, nem igazán találtam hozzá dolgokat.. normális Szilikon Tok, QI töltési lehetőség, Panzerglas, stb.. Még ennyire új lenne a modell, vagy ennyire kis számban adnak el, hogy tokot gyártani hozzá már nem is éri meg?!
Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv.:
Japmas
Ahogy ott

0

threads

3

20

credits

New Member

credits
20
Post time 2017-12-19 23:51:51 | Show all posts
Szia Bencebácsi, ...vagy valaki, pl.Kookka? :-)
talán tudnál segíteni nekem..
Miként lehet Umidigi S2 Pro-ba QI-t építeni?
Van olyan amelyik modellel ez kompatibilis?
Minujság a gyorstöltés funkcióval?
Nem púpisodik az akku? Vajon ki gyártja az Akkumulátorát?
Továbbá a Google -s szemetektől mentesíthető, vagy csak blokkolni lehet rajta őket?
Továbbá érdekelne, hogy honnan lehet beszerezni hozzá tokot.
Van olyan Márka, Modell amelyiké passzol rá?
Előre is köszi a segítséget!

0

threads

3

20

credits

New Member

credits
20
Post time 2017-12-20 00:01:43 | Show all posts
Kokkoka!
Sajna igazat kell adom, ezt tapasztalom magam is.
Garasoskodnak bakter, az helyett, hogy alakinek adnának valamennyi jutalékot, vagy normális pénzt,  bár sokan szerintem ingyen termékkel is beérnék és válaszolgatnának cserébe a levelekre.
Próbáltam Bencebácsinak is privátot küldeni itt, de "lehetetlen küldetésnek" bizonyult.
ZTE-t néztem még, mint szintén Kínai gyártó és relatív jó árban és jó paraméterekkel, elég jó minőségben kínálja portékáit..
Ma beszéltem a Deutschland régiójukkal, hogy mi a helyzet egy Premium modellel az Axon 7-ből (6GB RAM és 128GB ROM).
Interneten megrendelhető, de Tőlük nem.
Hiába rendeled 2 év EU garival, nem érvényes és a ZTE pl.3 évet ad a készülékeire alapból!
Csak mondjuk a ZTE az űrtechnikában is nyomul már évek óta és csak utána kezdtek el telefonokat is gyártani.
Az Umidigi pedig semmit nem mutathat fel a sok panaszos reklamálón kívül!
Vagy mégis?
Szóval, ha egy ZTE is azt mondja hogy az online vásárolt termékre csak "kapu garancia" van, mit várjunk egy Umidigitől, aki kisebb is?!

3

threads

31

158

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
158
 Author| Post time 2018-1-30 06:03:30 | Show all posts
Sziasztok!
Kis kihagyás után újra olvasom a kommenteket. Én beruháztam egy UMI Max készülékbe, de amiket itt olvasok teljesen lefagyasztottak. Ennyire gáz tényleg ez a gyártó? Ráadásul az akkumulátorom is egyre gyorsabban lemerül. Ha valami technikai problémám lenne akkor hogyan tudom a garanciát érvényesíteni? Valaki egyszer azt mondta, hogy a megrendelés és a számla jelenti a garanciát. De ez hogyan működik a gyakorlatban?
Üdv.

3

threads

31

158

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
158
 Author| Post time 2018-2-3 03:24:23 | Show all posts
Bakker. Pedig nagyon jó kis készüléknek tűnt. Köszönöm a válaszod.

1

threads

3

39

credits

New Member

credits
39
Post time 2018-4-5 03:58:59 | Show all posts
Igen sajnos tapasztalom, hogy a suport kritikán aluli. Ellenben a telefonokkal nekem semmi bajom nem volt. A páromnak döglött meg a töltője és az sütötte meg a telefont, majd az én előző telefonomat is.
Nekem ez a 3. UMI vagy UMIDIGI telefonom és meg vagyok elégedve velük. Mondjuk mindig zászlóshajójukat vettem, Iron Pro, Super és most Z1 Pro.
Tényleg egyetlen bajom van velük, hogy amióta Android 7 van rajtuk, azóta a bluetooth headset szívet. Ledobálja random módon és ezzel lehetetlenné teszi a normális telefonálást.

0

threads

4

20

credits

New Member

credits
20
Post time 2018-4-5 20:10:12 | Show all posts
Szervusztok! Esetleg valaki rendelkezik infoval arra vonatkozóan, hohy mikor kívanja az Umidigi a megfelelő bug szűréseket, illetve optimalizációt megcsinálni? Gondolok itt arra, hohy a hatlapi másodlagos kamera inaktív. Letakarom, nem zavar semmit. Telefon kijelző ébresztése során a vas, ami nem gyenge, úgy belassul, hogy egy galaxy ace 1 kétszer körbefutja... ROM frissítés várható? A hivatalos 2018.02.01- est még nem dobja fel. Ha az egyáltalán létező frissítés, nem pedig valami belengetett marketingfogás megint... Előre is köszi, remélem jó helyen kérdezősködöm.
12345
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list