UMI Emax Mini akku csere

pintyek Post time 2017-11-7 00:44:37 | Show all posts  Close [Copy link]
3 2942
View: 2942|Reply: 3

UMI Emax Mini akku csere

Close [Copy link]

1

threads

6

27

credits

New Member

Rank: 1

credits
27
Post time 2017-10-18 18:20:45 | Show all posts |Read mode
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy a fent említett készülékben (Emax Mini) hogyan kell kicserélni az akkumulátort? Akkut még csak-csak találni (TCL TLp030EC), de az összes csavar kicsavarozása után mintha a képernyő felőli oldalról tartanák az akkufedél "lábai" a fedelet, és nem lehet kiemelni, feszegetni meg nem akarom... Neten természetesen semmi. Köszönöm a segítséget!

1

threads

6

27

credits

New Member

credits
27
 Author| Post time 2017-10-24 15:22:35 | Show all posts
Bencebácsi, mint helyi helytartó esetleg tudsz valamilyen segítséget nyújtani az ügyben? Az akkum a telefon második évében kezd határozottan halódni, szervizben cseréltetni pedig nem igazán érné meg sajnos (ha egyáltalán tudnák), ezért érdekelne a megoldás. Köszönöm! Illetve nem tudok PM-et küldeni egyáltalán itt a fórumon, nem tudom, hogy ez hiba-e...

1

threads

6

27

credits

New Member

credits
27
 Author| Post time 2017-10-25 00:25:14 | Show all posts
Oké, megtaláltam. A telefon gyakorlatilag egy TCL 3S (M3G), a következő videó alapján pedig szét lehet szerelni:

https://www.youtube.com/watch?v=s0_MGXgrisE

Remélem segítettem valakinek

1

threads

6

27

credits

New Member

credits
27
 Author| Post time 2017-11-7 00:44:37 | Show all posts
kokokka replied at 2017-11-3 21:27
Ha már senki sem segít, legalább magadnak  Ügyes vagy, jól jön ez szerintem másoknak is...
...

Köszi! Azért írtam, hogy ha már hetek óta keresgélek, akkor legyen valami értelme esetleg másoknak is Egyébként a support tényleg a siralmas szint felé közelít (az angol részbe is írtam, ott is semmi) onnantól kezdve, hogy megvetted a telefont...

You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list