Umi Zero vízbeesés + hátlap csere

ThEYeTi Post time 2016-8-6 05:02:56 | Show all posts |Read mode  Close [Copy link]
0 1538
View: 1538|Reply: 0

Umi Zero vízbeesés + hátlap csere

Close [Copy link]

2

threads

4

39

credits

New Member

Rank: 1

credits
39
Post time 2016-8-6 05:02:56 | Show all posts |Read mode
Üdv ismét !

Kb 2 hete sikeresen beestem a vízbe a telefonommal együtt. Jól elmerültem, úgy hogy a telefonom a zsebemben volt.Mondanom sem kell, rendesen beázott.Miután hazaértem, megbontottam a hátlapot, ami persze drabokra tört.Teljes szétszedés után hagytam száradni napokat.Száradás után alaposan letakarítottam mindent, összeraktam, és nagy meglepetésemre működik a telefon.A navigációs gombok sínyették meg a dolgot, és a power gomb veszített az érzékenységéből.Már egy hete tesztelem a készüléket, és mivel jól működik, szeretném még egy darabig használni.
A navigációs gombokat életre kelteni reménytelen, mivel ha jól láttam, a csatlakozónál leéget egy forrasztás.Viszont ha már hátlap nincs rajta, még esetleg javíthatnék a power gomb érzékenységén.Valakinek valami tipp ?
Illetve abban kérném a segítségeteket, hogy honnan lenne érdemes hátlapot rendelnem. Gugli ezt dobta be elsőre : http://androidalkatresz.xyz/sear ... C3%A1tlap-%C3%BCveg . Rendelt már valaki innen?

You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list