Xposed framework

cloudvdr Post time 2016-7-11 20:27:15 | Show all posts [Copy link]
6 2945
View: 2945|Reply: 6

Xposed framework

[Copy link]

6

threads

67

posts

313

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
313
Post time 2015-8-9 02:13:45 | Show all posts |Read mode
Hi to everyone!
I have a question. Does Someone try to instal xposed framework and tprw recovery or similar?

I check that there is not .odex files so in theory it has to run.... But i am new with lollipop.

Thanks


39

threads

205

posts

946

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
946
Post time 2015-8-9 02:23:26 | Show all posts
Edited by jandrivirix at 2015-8-9 02:25 \n\nEDIT: Sorry, I did not notice it was for the UMI Iron, they believed it was for the Emax

3

threads

28

posts

1439

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
1439

UMIDIGIerDie-Hard UMIDIGI Fans

Post time 2015-9-1 10:06:43 | Show all posts
I've tried installing Xposed (both rovo89 and romracer versions) today and it installs fine in TWRP (no errors) but once I reboot the phone it bootloops and keeps trying to optimize apps.

If anyone has been successful installing xposed please let us know what steps you took.

6

threads

67

posts

313

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
313
 Author| Post time 2015-9-1 16:33:14 | Show all posts
i had tried it too and same bugs...

1

threads

3

posts

50

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
50
Post time 2015-9-1 17:43:23 | Show all posts
I tried and like slappy it goes in bootloops but I went to recovery and I did wipe of cache dalvik cache and data and then all was fine.

3

threads

28

posts

1439

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
1439

UMIDIGIerDie-Hard UMIDIGI Fans

Post time 2015-9-2 01:40:01 | Show all posts
Edited by Slappy at 2015-9-2 04:54 \n\n
ElLollo replied at 2015-9-1 17:43
I tried and like slappy it goes in bootloops but I went to recovery and I did wipe of cache dalvik c ...

Thanks for the update.  Tried that this morning and it still didn't work.

Which version of Xposed did you use?  The new arm64 one by rovo89 or the one by romracer


Didn't work the first time I did it. So I just turned phone off and thought to check again this evening.  

Now after booting to recovery and Wiping Dalvik Cache + Cache + Data twice, this finally worked.  

So again thanks for the insight I would never have thought to wipe Data as well far less try it a second time.

0

threads

1

posts

9

credits

New Member

Rank: 1

credits
9
Post time 2016-7-11 20:27:15 | Show all posts
Edited by TheSNAKE at 2016-7-11 20:29 \n\nHi,

I was able to get XPOSED working following the steps in this link: [MOD][FIX] Grorkmod v1.0 (STABLE) for ALL stockbased roms

UMI Touch with Marshmallow
Material Design Xposed Installer
Xposed Framework v86

The SNAKE
Bamboe Sokken



You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list