Umi Emax akkumulátor melegedés

oregsam Post time 2016-2-27 17:05:37 | Show all posts  Close [Copy link]
2 1523
View: 1523|Reply: 2

Umi Emax akkumulátor melegedés

Close [Copy link]

1

threads

2

112

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
112
Post time 2016-2-25 06:34:24 | Show all posts |Read mode
Sziasztok!
Szeptember ota boldog tulajdonosa vagyok egy Umi Emax-nek. Sajnos az utobbi idoben az aksi gyorsan merul es nagyon felforrosodik. Valakinek valami otlete van, hogy hogyan ovjam meg szeretett telefonomat?
Post time 2016-2-25 07:09:40 | Show all posts
Szia!

Én július óta használok egy emaxot, de nincs vele hasonló problémám. Az általad leírt jelenség arra enged következtetni, hogy cellazárlatos lett az akkumulátorod. Ez akkor történhet, ha rendszeresen teljesen lemeríted és úgy töltöd fel, vagy ha egyszerűen selejtes az akku. Csekély esélye annak is van, hogy a töltőtől kap túlfeszültséget, de ezt a telefon jelezné egy hibaüzenettel. Ha tovább romlik a helyzet, akkor valószínűleg ki kell cserélni az akkumulátort. Sajnos nem egy olcsóság. http://www.aliexpress.com/item/U ... a-ac18-11bb36e3657c

1

threads

2

112

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
112
 Author| Post time 2016-2-27 17:05:37 | Show all posts
Szia Bence!

En is ilyesmire gyanakodtam. Letöltöttem a Play-rol valamilyen akkumulátor vizsgálót, de az azt hozta ki, hogy minden rendben. Nekem szinte állandóan a tolton van, mert ezt  használom satnav-kent is/sofőr vagyok/, és eltudom képzelni hogy egy kicsit megsütötte a nap, túlmelegedett egyszer és onnantól kezdve mar nincs megállás. Rendelek egy akkumulátort és remélem újra jó lesz. Úgy olvastam, hogy te foglalkoztál szervizeléssel is, valószínűleg van tapasztalatod arról, hogy mennyi idő alatt érkezik meg az alkatrész. 15-60 napos kiszallitast ír. Mi az átlagos idő? Ket hónapba is beletelhet?
Köszönöm a segítségedet!
Zsolt
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list