|
Sziasztok!
Most tűnt csak fel, hogy van magyar topik (így talán könnyebb érthetőbben leírni a problémámat)
Keddtől én is tulajdonosa vagyok egy UMI Touch-nak (szép telefon, és hardwerileg is véleményem szerint OK) Arra hamar rájöttem, hogy alap androidot használ, ez nem is zavar, sőt ... A problémám hogy nem tudom beállítani a telefonon a saját szám küldését (csak a magyar SIM kártyával nem megy, az angol működik) Régen ezt úgy lehetett beállítani, hogy telefon alkalmazás elindít-> menü gomb -> beállítás -> stb... Jelenleg a telefon alkalmazás elindítása után a menü gomb nem ad fel semmilyen állítási lehetőséget sem. Már lecseréltem a SIM kártyámat is mert kb. 16 éves volt, és hátha ott van a hiba. Nem javult meg. Írtam közvetlen utasítást is (Saját hívószámunk elküldése bejövő híváskor: (COLP) bekapcsolása: *76#) Vissza kapott rendszerüzenet: MMI hiba, vagy nem támogatott alkalmazás. Beszéltem a szolgáltatóval (Vodafone), ott aktiválva van (ami igaz mert most kínomban a régi telefonomat használom, és ott elküldi a számom a hívott félnek) Ami érdekes, hogy egy másik (angol vodafone) SIM kártyánál nem jelentkezik ez a hiba. Először a STK alkalmazás hibájára gondoltam, mert az angol SIM kártyát látja, míg a magyarnál (a régi és az új SIM-nél is) hibaüzenetet dob (nem támogatott alkalmazás). Kérlek Bence segíts, mi lehet a gond. (a munkámban szükségem van a számküldésre)
Bocs a hosszú leírás miatt, Üdv.: mac
|
|