UMI Touch - Apollo

chriswiibox Post time 2016-5-28 01:31:51 | Show all posts  Close [Copy link]
95 15323
Author: chriswiibox

UMI Touch - Apollo

Close [Copy link]

0

threads

6

33

credits

New Member

Rank: 1

credits
33
Post time 2016-5-16 06:26:47 | Show all posts
bencebacsi replied at 2016-5-14 20:24
Ha csak telefonálás közben vacakol, akkor lehet, hogy mégis az antenna csatlakozásával van gon ...

Szét nem szedtem még az aztenna kábel miatt még de próbaként átraktam a másik sim slotba a kártyát csak így nem tudom belerakni a micro SD-t de viszont úgytűnik megszünt a telefonálás közbeni recsegés.

0

threads

9

71

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
71
Post time 2016-5-23 01:46:40 | Show all posts
Sziasztok!

Van egy kis problémám. Próbáltam feltelepíteni a legutóbbi frissítést és ezt kaptam:
elindult a frissítés, aztán leállt
bedobott a recoverybe
Support API: 3
Opening update package...
Installing update...
Source: alps/full_n625ab/n625ab: 6.0/MRA58K/1461393897:user/test-keys
Target: alps/full_n625ab/n625ab: 6.0/MRA58K/1461393897:user/test-keys
Verfying current system...
Not enough free space on /system to apply patches.
Update.zip is not correct
Installation aborted.
OTA failed! Please power off stb stb

Remélem van rá valami megoldás!

Üdv:
Péter
Post time 2016-5-23 06:28:43 | Show all posts
Szervusz Péter!

A "Not enough free space on /system to apply patches." probléma megoldásához menj be a Beállításokban a Tárhely és USB menübe, nyisd meg a Belső tárhelyet és töröld a gyorstárazott adatokat.
Az "Update.zip is not correct" probléma megoldásához ugyanott csatold le a memóriakártyát, amíg elvégzed a frissítést. Utána visszacsatolhatod. Valójában nincs baja az update.zip fájlnak, az egy félrevezető hibaüzenet.

Üdv: Bence

0

threads

9

71

credits

Senior Member

credits
71
Post time 2016-5-23 14:59:28 | Show all posts
Hát most azt írja ki, hogy:
The update.zip is corrupted
Installation aborted.
OTA failed! Please power off the device to keep it in this state and file a bug report!
Post time 2016-5-25 04:06:04 | Show all posts
bocinet replied at 2016-5-23 14:59
Hát most azt írja ki, hogy:

Ez is a memóriakártya miatt van. Akkor inkább szedd is ki, vagy formázzad hordozható meghajtóként.

0

threads

9

71

credits

Senior Member

credits
71
Post time 2016-5-25 05:22:01 | Show all posts
Memórai kártya nélkül csak karikázik a Reboot, de nem csinál semmit ...

Letölti a frissitést, kicsomagolja, majd kiírja, hogy reboot... és a zöld karika megy körbe körbe ...
Post time 2016-5-26 09:01:49 | Show all posts
bocinet replied at 2016-5-25 05:22
Memórai kártya nélkül csak karikázik a Reboot, de nem csinál semmit ...

Letölti a frissités ...

Akkor sajnos marad a gyári állapot viszaállítása a frissítés előtt.

0

threads

9

71

credits

Senior Member

credits
71
Post time 2016-5-26 15:08:04 | Show all posts
Majd megpróbálom.

Köszönöm!

1

threads

12

40

credits

New Member

credits
40
Post time 2016-5-27 16:42:02 | Show all posts
Sziasztok!
Most tűnt csak fel, hogy van magyar topik (így talán könnyebb érthetőbben leírni a problémámat)
Keddtől én is tulajdonosa vagyok egy UMI Touch-nak (szép telefon, és hardwerileg is véleményem szerint OK) Arra hamar rájöttem, hogy alap androidot használ, ez nem is zavar, sőt ...  A problémám hogy nem tudom beállítani a telefonon a saját szám küldését (csak a magyar SIM kártyával nem megy, az angol működik) Régen ezt úgy lehetett beállítani, hogy telefon alkalmazás elindít-> menü gomb -> beállítás -> stb... Jelenleg a telefon alkalmazás elindítása után a menü gomb nem ad fel semmilyen állítási lehetőséget sem. Már lecseréltem a SIM kártyámat is mert kb. 16 éves volt, és hátha ott van a hiba. Nem javult meg. Írtam közvetlen utasítást is (Saját hívószámunk elküldése bejövő híváskor: (COLP) bekapcsolása: *76#) Vissza kapott rendszerüzenet: MMI hiba, vagy nem támogatott alkalmazás. Beszéltem a szolgáltatóval (Vodafone), ott aktiválva van (ami igaz mert most kínomban a régi telefonomat használom, és ott elküldi a számom a hívott félnek) Ami érdekes, hogy egy másik (angol vodafone) SIM kártyánál nem jelentkezik ez a hiba. Először a STK alkalmazás hibájára gondoltam, mert az angol SIM kártyát látja, míg a magyarnál (a régi és az új SIM-nél is) hibaüzenetet dob (nem támogatott alkalmazás). Kérlek Bence segíts, mi lehet a gond. (a munkámban szükségem van a számküldésre)
Bocs a hosszú leírás miatt, Üdv.: mac

1

threads

12

40

credits

New Member

credits
40
Post time 2016-5-28 01:31:51 | Show all posts
Amennyiben a hívandó telefonszám elé beírom az egyszeri kódot (*31#) akkor kijelzi a számomat.   Akkor most alkotok kimentem a számokat, és eléjük helyezve a kódot mentem vissza.
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list