Én sajnos az utóbbi bő egy évben nem vásároltam telefonokat Kínából. Előtte gyakorlatilag mindent megfogtak a vámon, az utóbbi időben viszont az ismerőseim által rendelt cuccok egyikét sem, úgyhogy lehet, hogy történt valami változás.
Azt majd még meglátom, hogy lesz-e értelme tesztet írnom róla. Kiderült, hogy még el se küldték nekem példányomat.
Edited by umitouchfun at 2016-4-22 17:11 \n\nNa megérkezett Szép igényes kialakítású.
Első blikkre elégedett vagyok vele. Nem kellet vámot fizetni
Kaptam ajándékba egy plusz temperált üveg fóliát, egy pedig alapból van rajta.
Bencebá ezeket, hogy tudom előcsalogatni? MYUI, 360OS, WP8, VIBE
Nem vagyok egy android szakértő
Az Umidigi oldalán olvastam, hogy a rootjoy biztosítja a fenti tomokat.
Letöltöttem, de a touchoz nem találtam semmit.
Tudsz segíteni?
Egyelőre sajnos úgy tűnik, hogy a Touchoz nem is lesz Rootjoy támogatás, így a custom ROM-ok sem. Konkrét hírekkel nem szolgálhatok, de elképzelhető, hogy később még változni fog a helyzet. Jövő héten én is megkapom a Touchomat.
Hát ez az, furcsa mert a hivatalos oldalon meg reklámozzák.
Megkérdeztem tőlük és azt a választ kaptam mérnökeik dolgoznak rajta hamarosan...
Ebben az árban ez a telefon verhetetlen, legalábbis én nem tudok róla, hogy lenne jobb.
Szép a kijelzője, gyors, lehet az iphone eladó sorba kerül
Sziasztok Tegnap megérkezett eddig jól működik az első töltésre 3500mah-t sikerült beletölteni az üres telefonba remélem idővel javul, nektek hogy alakul eddig? A beszédhang nem rossz de az előző Sony Z2-m tisztábban szólt, sebességre nincs panasz mindenhol gyors, külső hangszóróra nincs panasz elég hangos és tiszta. Kijelző szép a gyári fólia érdekes a kerekített szélek miatt. Az ujjlenyomat érzékelő egyenlőre nem szereti még az ujjamat Minőségi összeszerelés, rögtön 2 rendszer frissítés várt törődnek vele remélem így is marad tetszik nagyon eddig nem bántam meg a cserét a Z2-ről
Feleségemnek is megjött fehérbe sajnos abba is csak 3600mAh tudtam tölteni de azzal is legalább 2 napig elmegy viszont telefonálásnál őt nagyon sokszor rosszul hallják recseg pedig térerő is van meg ha skype-olunk akkor is jól hallják valaki tapasztalt már ilyet?
Ha csak telefonálás közben vacakol, akkor lehet, hogy mégis az antenna csatlakozásával van gond. Sajnos volt már jó pár példány, amelyiknél rosszul volt felcsavarozva az antennamodul, vagy valamelyik antennafólia volt pontatlanul felhelyezve. Szóval ezeket lenne érdemes ellenőrizni.