Minden ami UMI IRONNAL kapcsolatos

Dutrás Post time 2017-1-20 05:54:50 | Show all posts  Close [Copy link]
41 8253
Author: Dutrás

Minden ami UMI IRONNAL kapcsolatos

Close [Copy link]

2

threads

14

188

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
188
 Author| Post time 2016-6-8 03:53:27 | Show all posts
Ma így jártam...
Az Ironom kijelzője villog és próbálja felajánlani a bootolási lehetőségeket
Recovery
Fastboot
Normal
Ezt teljesen magától minden ok nélkül. A baj az hogy semmire nem reagál csak a kis nyilacska magától szaladozik lefelé. Aztán kikapcsol a kijelző majd megint bekapcsol és kezdi előlről.
Ha rádugom a gépre akkor szinte azonnal felvillan a kijelző és megy a fentebbi műsor ha lehúzom elcsendesedik és csak nagy ritkán kapcsol(na) be de szintén a fentebbi folyamat ismétlődik.
Eszközkezelőben mielőtt bekapcsolna a kijelző látszik egy másodpercre az MTK preloader 67xx felirat majd ez eltűnik és bekapcsol a kijelző. Aztán lejátszódik a fenti folyamat
A rootjoy nem látja.
Mit tehetek?

2

threads

14

188

credits

Senior Member

credits
188
 Author| Post time 2016-6-8 04:15:42 | Show all posts
Hmmmmm....

Reggel kb 10 óra óta csinálta a fentebb említett folyamatot.
Most meg egyszercsak újfent rádugtam a gépre egyszer csak megjelent a töltés folyamatjelző. Most meg szép lassan feláll a rendszer . Alkalmazás optimalizálasa felirat jelenleg 112/129 ből.
Mi lehetettt?
Remélem elindul!
Post time 2016-6-8 07:43:11 | Show all posts
Csak annyi történt, hogy beragadt a hangerő fel gomb. Amiatt indult el a bootloader a normál Android helyett, ott pedig az ugráltatta a nyilacskát. Meg kellene nézni, hogy nem ment-e bele valami kosz, ami meg tudja akasztani azt a gombot.

0

threads

8

68

credits

Senior Member

credits
68
Post time 2016-7-7 23:58:00 | Show all posts
Üdv mindenkinek. Nincs túl jó kedvem. Mondhatnám a telefon a teljes összeomláshoz van közel. Az usb kapcsolat nem működik. Nem tudom tölteni sem és a számítógéphez sem kapcsolódik. Nincs semmilyen hang. Sem hangszórón sem pedig fülhallgatón kersztűl sem csengő sem riasztó de még "billenyűzet hang sem". Akik engem hívnak nem hallanak semmit én hallom őket, de ők nem hallanak engem. A vibra és LED visszajelzés pedig már rég elszállt. Nem tudok szoftvert sem frissíteni az usb miatt. Van valami ötlet azon kívül, hogy vigyem szerelőhöz?

0

threads

1

15

credits

New Member

Rank: 1

credits
15
Post time 2016-7-20 01:00:31 | Show all posts
Sziasztok!
A múlt héten történt az UMI IRON -ommal egy kis baleset. Ahogy szálltam ki az autóból kiesett a zsebemből én pedig ráléptem a kijelzőjével a földre esett telefonra. A 10-20 random helyeken keletkező mély karcoláson kívül a kijelző alja alatti sáv tört darabokra. Szerencsére a törésből adódó repedések nincsenek a kijelző területén. A telefon egyébként tökéletesen működik: a kijelző és ez érintő felület is.

Van lehetőség az előlapi üveget valahogy kicserélni?

0

threads

8

68

credits

Senior Member

credits
68
Post time 2016-8-19 22:02:25 | Show all posts
csongipeti replied at 2016-7-20 01:00
Sziasztok!
A múlt héten történt az UMI IRON -ommal egy kis baleset. Ahogy szálltam ki az autób ...

Nekem a belseje gatyásodott le ha gondolod eladom a készüléket neked.

0

threads

2

41

credits

New Member

Rank: 1

credits
41
Post time 2016-9-11 03:51:30 | Show all posts
Sziasztok meg szeretnem tudni lehet e valahol elemet rendelni mert az enyem elromlat es nemtom hasznalni a telomat? Koszi a valaszokat.

2

threads

14

188

credits

Senior Member

credits
188
 Author| Post time 2017-1-19 04:38:35 | Show all posts
bencebacsi replied at 2016-6-8 07:43
Csak annyi történt, hogy beragadt a hangerő fel gomb. Amiatt indult el a bootloader a normál And ...

Huhhh de rég jártam erre.

Sajnos Nem csak beragadt a Gomb other egy Probléma ugyanis AZ továbbra is fennáll a Probléma. Teljesen felcserélődöt a hangerő csökkentés és a bekapcsológomb funkciója. Illetve a bekapcsoló gomb is hangerő le-ként működik és azonnal elkezd újraindulni a telefon. Valószínűleg valamilyen áramkör
összeéghetett mert a kijelző jobb felső sarkában van egy elszineződés. Most kiszereltem a fizikai gombokat mert még kikapcsolni sem lehet a készüléket és ha véletlenül hozzáérek a gombokhoz tönkreteheti a sim kártyát is.
Így tökéletesen működik. A play áruházban mindenre találtam szoftveres megoldást ami pótolja a fizikai gombokat. Hihetetlen de ettől függetlenül teljesen jól működik gyors és atomstabil.
Simán venném másodjára is de most a Z keltette fel az érdeklődésem.   a pontok alatt illetve az idő kijelzésénél látszik az elszneződés.

beégett kijelző 2.jpg
Post time 2017-1-19 12:16:49 | Show all posts
Dutrás replied at 2017-1-19 04:38
Huhhh de rég jártam erre.

Sajnos Nem csak beragadt a Gomb other egy Probléma ugyanis AZ továb ...

Az oldalsó kapcsolók egy lapkán vannak és valószínűleg csak átszakadt a szigetelés valahol, ami zárlatot okoz, de messze nincs ott akkora áram, ami hőterhelést okozna. A kijelző elszíneződése kémiai eredetű, valószínűleg az oldalsó ragasztóanyag lassan kipárolgó gőzei szivárogtak be a kijelző rétegei közé. Esetleg hajszárítóval lehet rajta segíteni, de sajnos az nem mindig működik.

2

threads

14

188

credits

Senior Member

credits
188
 Author| Post time 2017-1-20 05:54:50 | Show all posts
Edited by Dutrás at 2017-1-20 05:56 \n\n
bencebacsi replied at 2017-1-19 12:16
Az oldalsó kapcsolók egy lapkán vannak és valószínűleg csak átszakadt a szigetelés valaho ...

A szineződés valószínűleg azért lett mert egyszer  zseblámpa funkción maradt a vaku. Baromira felforrósodott.
Érdekes ez a bekapcsológomb mert gyakorlatilag semmilyen működési zavart nem okoz kivéve ha hozzáértem elkezdett folyamatosan újraindulni. Letöltöttem a play-ről a Quick Reboot nevű programot amivel elvileg ki is lehetne kapcsolni. Próbáltam de nem lehet. Kikapcsol majd egy pillanat múlva már bootol is befelé normál üzembe. A sima újraindítás az normálisan lezajlik sőtt ezzel a progival a recoverybe is simán be tudok lépni. Egyedül kikapcsolni nem tudom.
Érdekes.
12345Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list