Ez jó kérdés, én is rákerestem, de nem találtam semmit (pontosabban egy biztonsági kameránál írnak ilyet).
Remélem a Sony most gyártja. De a is lehet, hogy elírás, mert az egyik "reklámképen" még az UMI név is hibásan szerepelt, állítólag az angol nyelvű szövegekben is van nyelvtani hiba (annyira nem tudok angolul, hogy azt eldöntsem).
Talán csak elírás, bár annak idején, amikor a Fair-rel kapcsolatban rákérdeztem, ragaszkodtak hozzá, hogy már pedig létezik IMX164 szenzor. Mindenesetre a Sony oldalán a mobilos szenzorok listáján egyik sem található. http://www.sony.net/Products/SC-HP/IS/sensor1/products/index.html
Lehet, hogy az UMI akkora király, hogy a Sony nekik külön gyárt kameraszenzort, mint az apple-nek...
Na mindegy végülis nem a számozás számít, hanem a minőség... ami legalább legyen elfogadhatóan jó!
Ez az MTK6753 egyébként mire elég?
Őszinte leszek, eléggé le vagyok maradva zöld robotka és hardver fronton...
utoljára 2014 elején szenvedtem még a jó öreg 512mb ramos Sony xperia solával....
aztán azóta BlackBerryztem, de kicsit már meguntam a haláltusáját...
és nincs felesleges 250-280ezrem az új androidos PRIV-re...
és sajnos a Z10-es a maga 2magos 1,5ghz-es procijával eléggé kezd megfáradni...
az alulméretezett sz@rul kalibrált akkuról már nem is beszélve...
és többek között a rootjoy miatt tetszett meg az UMI..
mert a BlackBerry-nél is olyan BB10 verziót dobok a telóra, amilyen tetszik...
A Kimovilen link megnézheted, hogy melyik telefonokban van ilyen proc. Közvetlenül nem tudtam linkelni a listát, de bal oldalon PERFORMANCE majd PROCESSOR és beállíthatod a MediaTek 6753 1.3-t is. Van a listában egy-két neves telefon is.
Nem egy Helio, de elég kell legyen...
Hmm, nekem inkább tetszik (amennyire ezekből a fotókból meg lehet ítélni.)
A hozzászólásokban valaki szidta a pontokból álló gombokat, nekem tetszik és úgy néz ki kap háttérvilágítást is. Ha a két szélső gomb meg sem jelenne, és világítást sem kapna, úgy lehet még jobb lenne szerintem (úgyis mindenki tudja hol vannak).
Egyre inkább úgy gondolom, ha tudom $110-ért megrendelem majd...
gizchina újabb fotó, hátulról van egy kép. Ezen úgy látom a kamera "kiáll" a hátlap síkjából. Na ez nem tetszik, ha így lesz. Volt a kezemben egy Rome, azon is csúnyának láttam ezt. Ráadásul az UMI Touch honlapján nem így van (jó tudom azok csak a "tervezett" telefont mutatják).
A kamerával csak a baj van...
Hát ez a kép annyira homályos, főleg a kamera környéke,
hogy én meg nem tudom mondani, hogy ez kiáll vagy sem...
Remélem a nem kiáll lesz a végeredmény..
Edited by chriswiibox at 2016-2-5 14:47 \n\n\n\nRemélem neked van igazad, bár...
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kép "Touch"+alsó szövegen kívüli részét szándékoson homályosították el. Így a Kamera-hegy sem annyira feltűnő. Sajnos nekem most is úgy tűnik, hogy a kamera kör alakú, "fém" szegélye jobban kiemelkedik a hátlap síkjából...
UMI Rome kamerája, ilyen inkább ne legyen: itt
MX5, ez még elmegy: itt Szerk: azért ez még nem lenne kizáró ok nálam.