pioras replied at 2017-3-28 22:07
Dariusz spróbuj wgrać ten ROM przez ten Flash Tool, który zaleca UMI, u mnie pomogło. Włączone ...
Dzięki za odpowiedź i tow języku polskim bo nie znam angielskiego i muszę korzystać z translatora .Niechcę wgrywać na własną rękę androida , żeby czegoś niesknocić i nie zrobić cegły z telefonu i zostać bez gwarancji. Wolę czekać naFOTA
Gwarancja nie jest stracone, jeśli używasz SPFT i zainstalować oficjalny firmware i nie ma znaczenia, 6 lub 7 android.
The guarantee is not lost if You use SPFT and install the official firmware and it doesn't matter 6 or 7 Android.
Edited by pioras at 2017-3-29 05:47 \n\nIn Poland english is very popular but some (i think most) people in mid-age (40+) don't know english. I was helping Dariusz so I used polish this time.
kupiłem przez Alliexpres prosto od producenta dwie sztuki . Jeden wymieniali mi na nowy dwa razy bo były uszkodzone , ale później było już ok.Teraz gdyby nie problem z ładowaniem baterii i idługo
Myślę, że możesz spróbować jednak zrobić ten upgrade ROMu. U mnie chyba pomogło, telefon zachowuje się identycznie jak na Androidzie 6. Nowe funkcje z siódemki ale działa tak stabilnie jak na szóstce, oprócz tego szybkiego ładowania oczywiście. Tak w ogóle to strasznie beznadziejnie się pisze na tym forum, ciągle mi publikuje post przez jaki skrót klawiszowy. Najlepiej pisać bez polskich znaków w ogóle. A z jakich okolic jesteś? Może ktoś Ci sflashuje ten ROM. Ja jestem z Lodzi jakby co.
Myślę, że możesz spróbować jednak zrobić ten upgra ...
Niestety nigdy nie bawiłem się w takie rzeczy z telefonem ,dodatkowo jak wcześniej pisałem nie znam angielskiego , a po przetłumaczeniutranslatorem instrukcji raczej kiepsko to widzę . Na razie jeszcze poczekam może UMIDIGI naprawi A7. Dzięki za poświęconymi czas