|
ma szétszedtem a telefont, mert beléptem a boot menüjébe ami kínai. és gondoltam ha az akksit kiveszem akkor kilép ebből a menüből, és rájöttem, hogy a kamerának nincxs baja, a hátlapon van az üveg ablakocska amit eltörtem 
viszont rászántam magam, mondom visszaállítom a gyári állapotot és felteszem a frissitést. hát nem ment, mert nem csinált semmit, ezért is inditottam el a boot menüjét, aztán mivel többszöri újrainditásra sem sikerült ezt megvalósítani, megnéztem egy youtube videót, ott megnéztem hányadik kínai szövegre kell nyomni a gyári adatok visszaállításához ---> megtörtént.
Újraindítás után szépen beállítgattam mindent elkezdte letöltögetni a programokat, elindult. frissitések keresése, megtalál letölt telepit, ---> unzipping ---> reboot és itt ugyanugy karikázik körbe mint eddig, szóval most bosszús vagyok, hogy ennyi vacakolás után még mindig nem megy fel.
Most lementem a memóriakártyáról az adataimat és utána viszateszem a telefonba, leformázom és ujra megpróbálom telepíteni a frissítést. - igen a memóriakártya nem volt benne a telefonban minkor megpróbáltam telepíteni a frissítést. Eddig ugyanis, mikor memóriakártya bent, próbáltam telepíteni akkor miután újraindult mindig kiírta, hogy nem megfelelő a rom. Amikor pedig nem volt bent, akkor a reboot felirat homokórázott addig amig ujra nem nem indítottam a telefont, persze közben használható volt, csak mikor beléptem a frissités menüben ott láttam h továbbra is homokórázik...
Bosszantó...
update:
A memóriakártya formázása után sem működik a frissítés, most ugyanazt játssza, mint eddig kártya nélkül, kicsomagolás után a reboot felirat mellett homokórázik a végtelenségig..
Viszont azt még mindig nem értem, hogy ghost commanderrel miért nem tudok a memóriakártyán létrehozni egy mappát, illetve nem tudok rámásolni semmit sem, ha rádugom a gépre a telefont akkor a gépen keresztül tudok rá másolni ... |
|