UMI Touch - Apollo

chriswiibox Post time 2017-9-26 21:46:24 | Show all posts  Close [Copy link]
95 15317
Author: chriswiibox

UMI Touch - Apollo

Close [Copy link]

0

threads

9

71

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
71
Post time 2016-6-4 23:30:47 | Show all posts
ma szétszedtem a telefont, mert beléptem a boot menüjébe ami kínai. és gondoltam ha az akksit kiveszem akkor kilép ebből a menüből, és rájöttem, hogy a kamerának nincxs baja, a hátlapon van az üveg ablakocska amit eltörtem
viszont rászántam magam, mondom visszaállítom a gyári állapotot és felteszem a frissitést. hát nem ment, mert nem csinált semmit, ezért is inditottam el a boot menüjét, aztán mivel többszöri újrainditásra sem sikerült ezt megvalósítani, megnéztem egy youtube videót, ott megnéztem hányadik kínai szövegre kell nyomni a gyári adatok visszaállításához ---> megtörtént.
Újraindítás után szépen beállítgattam mindent elkezdte letöltögetni a programokat, elindult. frissitések keresése, megtalál letölt telepit, ---> unzipping ---> reboot és itt ugyanugy karikázik körbe mint eddig, szóval most bosszús vagyok, hogy ennyi vacakolás után még mindig nem megy fel.
Most lementem a memóriakártyáról az adataimat és utána viszateszem a telefonba, leformázom és ujra megpróbálom telepíteni a frissítést. - igen a memóriakártya nem volt benne a telefonban minkor megpróbáltam telepíteni a frissítést. Eddig ugyanis, mikor memóriakártya bent, próbáltam telepíteni akkor miután újraindult mindig kiírta, hogy nem megfelelő a rom. Amikor pedig nem volt bent, akkor a reboot felirat homokórázott addig amig ujra nem nem indítottam a telefont, persze közben használható volt, csak mikor beléptem a frissités menüben ott láttam h továbbra is homokórázik...
Bosszantó...

update:

A memóriakártya formázása után sem működik a frissítés, most ugyanazt játssza, mint eddig kártya nélkül, kicsomagolás után a reboot felirat mellett homokórázik a végtelenségig..

Viszont azt még mindig nem értem, hogy ghost commanderrel miért nem tudok a memóriakártyán létrehozni egy mappát, illetve nem tudok rámásolni semmit sem, ha rádugom a gépre a telefont akkor a gépen keresztül tudok rá másolni ...

0

threads

9

71

credits

Senior Member

credits
71
Post time 2016-6-4 23:53:06 | Show all posts
bocsi a dupláért, nem jelezte ki, hogy elküldte eredetileg...

Azóta megint megpróbáltam egy visszaállítást csinálni, sajnos androidból nem megy, hiába nyomok rá, hogy törölje az adatokat, felvillan egy ablak egy nagyon rövid pillanatra, és utána nem történik semmi...

Megint a kínai boot menüben töröltem, és most azt választottam, hogy semmit ne állítson vissza, hát nem jött össze, most sem működik, se memóriakártya nélkül, se azzal...

Várom az ötleteket, hogyan tovább...

0

threads

9

71

credits

Senior Member

credits
71
Post time 2016-6-5 01:25:34 | Show all posts
Megoldottam, egy angol topicban találtam megoldást rá:

Telefon kikapcs.
Hang fel + bekapcs
hang fel - kiválaszt recovery
hang le elfogad
Elindula  recovery - Wipe cache
újraindít
és voálá felmegy a frissítés ...

http://community.umidigi.com/thread-3030-1-1.html
itt találtam.

Köszi azért a segítséget, remélem ez segít a jövőben valakinek!

üdv:
Péter

0

threads

2

11

credits

New Member

Rank: 1

credits
11
Post time 2016-6-24 02:07:32 | Show all posts
Sziasztok!

Kb. két hete jött meg az UMI Touch-om, és elég keserédesek az érzéseim vele kapcsolatban. A frissítés lejött nem sokkal beindítás után gond nélkül. A problémáim a következőek:

1. Wifi: A wifi, ha bekapcsolom kb. 10 másodperc után kikapcsol, majd kb. 5 mp után visszakapcsol. Ezt ismételgeti a végtelenségig, sajnos akkor is ha éppen letölteni próbálok valamit. Először valami akksikímélő alkalmazásra gyanakodtam, de én ilyet nem tettem rá, ami meg gyárilag rajta van azt kikapcsoltam.

2. GPS: A kocogásaim/túráim trackjét szeretem GPS-el rögzíteni, sajnos a wifi-hez hasonlóan azt is hajlamos kikapcsolni, illetve jelet veszíteni, nyílt terepen, derült ég alatt.

3. Bluetooth: Igen, ezt is kikapcsolja. Szerencsére ezt naponta legfeljebb egyszer-kétszer játsza el zenehallgatás közben.

4. Volna rá lehetőség, hogy a hangszóró hangerejét beállításokból erősítsem? Kocsmában már gyakorlatilag nem használható beszélgetésre, annyira gyenge a hangerő maxra tekerve is.

5. A telepített applikációk reboot után eltűntek, de ezt sikerült megoldanom, azzal, hogy átállítottam, ne az SD kártyára telepítse őket.

Minden segítséget hálásan fogadok

0

threads

2

11

credits

New Member

Rank: 1

credits
11
Post time 2016-6-24 02:30:02 | Show all posts
Wifi ügy megoldódott, a routert át kellett állítani wep-ről wpa/psk-ra.

1

threads

25

498

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
498
 Author| Post time 2017-9-26 21:46:24 | Show all posts
Sziasztok,
Bencebacsi segítséget kérnék. Az UMI Touch-om mikrofonja úgy nézett ki elromlott. Nem működött a mikrofon. Egy ideig, ha kocogtatattam mégis működött. Később már akkor sem.
Telefon(t) szerelő műszerész ismerősöm cserélte a mikrofont, de így sem jó. Azt javasolta cseréljük az alsó panelt (amin a mikrofon, rezgőmotor, USB stb. van).
Tudnál linkelni honnan rendelhetnék? Vagy esetleg más észrevételed/ötleted van-e?
Köszi
1 ...2345678910
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list