Térerősség időközönként elgyengül függetlenül mindentől

KaDeL Post time 2016-9-29 18:43:28 | Show all posts |Read mode  Close [Copy link]
0 1374
View: 1374|Reply: 0

Térerősség időközönként elgyengül függetlenül mindentől

Close [Copy link]

1

threads

1

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2016-9-29 18:43:28 | Show all posts |Read mode
Hali Bencebácsi,

Lenne egy kérdésem. Tulajdonosa vagyok ennnek a telónak megjelenése óta preorderbe rendeltem még anno.
Egy olyat csinál a telefon egy ideje hogy a térerő legyengül időközönként több napra. Egy eléggé leárnyékolt helyiségben dolgozom nap mint nap. De itt is 60-70% os jelem van ha minden ok. Egyik pillanatról a másikra itt megszűnik a jelerősség, mondjuk kedden és utána több napon át semmi a kontiba. Látom hogy egyébként is ahol maximális térerőm szokott lenni ott van csak 60%. Ha hazautazom vidékre ahol gyengébb a jel ott is megérzem sokszor előveszem és semmi. Házunkban ugyanez a helyzet az is leárnyékolt ott is ha OK akkor van egy 30-40% de ha gyenge akkor ott semmi. Ha telefonálni szeretnék ki kell mennem a házból.
Mostanában viszont már több az az időszak amikor gyenge a jel. Most is 2 hétig ez volt viszont 48 órára kb visszajött a térerő ma reggelig Ezért is döntöttem úgy most már írok Tehát ugyanott 60% volt most meg nuku.

Válaszod előre is köszönöm erre a rejtélyre. Telecomos vagyok e nem hiszem hogy számítana.
Üdv,
Károly
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list