Emax mini kérdések

Ryld Post time 2016-12-21 18:39:33 | Show all posts |Read mode  Close [Copy link]
0 1376
View: 1376|Reply: 0

Emax mini kérdések

Close [Copy link]

2

threads

2

23

credits

New Member

Rank: 1

credits
23
Post time 2016-12-21 18:39:33 | Show all posts |Read mode
Hello. Lenne néhány kérdésem a mobillal kapcsolatban.

1. Sajnos mobil szoftvere telepítésben béna vagyok, és a 99% át nem értem hogy mit hogyan kell telepíteni és ha elrontom akkor nem tudom hogyan tovább. Valahol magyarországon van olyan hely ahol magyarosítani tudnám a telómat vagy szervíz ahol az esetleges hibákat meg tudnák javítani?
2. A teloban hol találom (angol nyelvű) azt hogy a számomat el tudjam rejteni ha azt szeretném?
3. Van lehetőség arra hogy a mobilomban lévő szövegeket amiket üzenetekben irtam azt reseteljem vagyis (pl a nagyon szó helyett ezt mentette el a mobilom: nagxon) de szeretném törölni. Ezeket hol tudnám kitörölni?
4. ha érkezik üzenet vagy bármi akkor van arra lehetőségem hogy a töltés kijelző villogjon vagy ezt a mobil nem tudja? Ha igen van akkor azt hol tudnám beállítani?
5. ha kihangosítom nem működik rendesen a mobilom pl én hallom ha mondanak valamit de ők nem ha én beszélek kihangosítva. Rendesen (nem kihangosítva) viszont működik minden. Ezt a dolgot hogyan tudnám orvosolni?

Válaszokat előre is köszönöm.  

You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list