Problem last update

Ikki Post time 2017-10-14 02:44:22 | Show all posts [Copy link]
15 2212
Author: Ikki

Problem last update

[Copy link]

2

threads

14

posts

73

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
73
Post time 2017-5-10 22:34:50 | Show all posts
bencebacsi replied at 2017-5-10 10:40
We don't know about such an issue. Do you try on mobile net or Wi-Fi? Maybe a running background a ...

Please answere here

http://community.umidigi.com/thread-7593-1-1.html


2

threads

6

posts

25

credits

New Member

Rank: 1

credits
25
 Author| Post time 2017-5-10 23:46:19 | Show all posts
Hello, I install the last updated ROM with SP FlashTool, but I have the same problem.

Comments

Then please perform a factory data reset in Settings --> Backup & restore.  Post time 2017-5-11 07:26

2

threads

6

posts

25

credits

New Member

Rank: 1

credits
25
 Author| Post time 2017-5-11 15:42:17 | Show all posts

"Then please perform a factory data reset in Settings --> Backup & restore."

Yes, I did it too but it still does not work.

I installled udate 081722 and it works. It has the problems of the sim pin, the battery, but at least I can make calls

0

threads

2

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2017-9-3 02:58:26 | Show all posts
skCoryRocks replied at 2017-5-10 03:43
Edited by skCoryRocks at 2017-5-10 03:57 \n\nHello,

Sorry to hijack this thread, but i tried creat ...

I am having this same issue with my phone too.  I just recently got a C Note 2 and have been having one hell of a time getting it to work correctly. My LTE isnt working at all.  I have the Metro PCS service (in Seattle, WA)  and have tried setting up the APN for the Metro service.  I did it exactly how they said to online and still no LTE.  Just has a big E where the LTE should be.  My service is spotty at best and I cant answer phone calls because the incallUI crashes every time I try to make or receive phone calls. Had to download a 3rd party phone app just to try and make calls at all but this doesn't work well either.  Any help would be much appreciated!
Thank you much!
Simon from Seattle

0

threads

1

posts

8

credits

New Member

Rank: 1

credits
8
Post time 2017-10-14 02:44:22 | Show all posts
Estimados, ayuda por favor, desde ayer dejo de funcionar la red movil, el equipo no es capaz de reconocer la red. Gracias
12
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list