UMI Super Android 7.0 beta V7.01_20170114

bencebacsi Post time 2017-1-21 21:20:07 | Show all posts [Copy link]
116 19842
Author: bencebacsi

UMI Super Android 7.0 beta V7.01_20170114

[Copy link]

4

threads

216

posts

608

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
608
Post time 2017-1-21 07:56:26 | Show all posts
sanwris replied at 2017-1-21 01:39
Try use 2017.1.14 Android scatter.tex

Doesn't really matter since he's only flashing TWRP recovery and have all the other boxes unticked and browsed the spesific img file.

Could be a corrupted img file. I suggest he download the 3.0.2 TWRP version which can be found here: https://forum.xda-developers.com ... 617&postcount=8

And try again.

1

threads

27

posts

120

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
120
Post time 2017-1-21 07:56:34 | Show all posts
Edited by Bjarnie at 2017-1-21 08:08 \n\n
sanwris replied at 2017-1-21 01:39
Try use 2017.1.14 Android scatter.tex

When I flash the recovery and preloader with it, it succeed. After that I try to install the TWRP, but still the same error.


UPDATE: It worked. Thanks mate.

1

threads

27

posts

120

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
120
Post time 2017-1-21 08:09:36 | Show all posts
Edited by Bjarnie at 2017-1-21 08:36 \n\n
Makaveli replied at 2017-1-21 07:56
Doesn't really matter since he's only flashing TWRP recovery and have all the other boxes unticked ...

Thanks for your reply, but I did it wrong.. It works now

4

threads

216

posts

608

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
608
Post time 2017-1-21 08:21:52 | Show all posts
Bjarnie replied at 2017-1-21 08:09
Thanks for your reply, but I dit it wrong.. It works now

Good stuff. So the scatter file matters even though you don't use any files from it when flashing custom recovery. I learned something new. I had my TWRP on since  ithe updated 3.0.2 version came out and always untick the recovery box when i flash new firmwares, easier that way.

0

threads

268

posts

1029

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
1029
Post time 2017-1-21 10:02:01 | Show all posts
sanwris replied at 2017-1-21 06:13
Edited by sanwris at 2017-1-21 06:14 \n\n
mtk engineering working .Need enable develop ...

But Android. Engineering not working fix it

0

threads

268

posts

1029

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
1029
Post time 2017-1-21 10:05:45 | Show all posts
Still Wi-Fi hotspot not working .

0

threads

268

posts

1029

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
1029
Post time 2017-1-21 10:13:25 | Show all posts
Bjarnie replied at 2017-1-21 07:56
Edited by Bjarnie at 2017-1-21 08:08 \n\n
When I flash the recovery and preloader with it, it succe ...

Welcome

0

threads

3

posts

23

credits

New Member

Rank: 1

credits
23
Post time 2017-1-21 19:36:56 | Show all posts
Bjarnie replied at 2017-1-21 08:09
Edited by Bjarnie at 2017-1-21 08:36 \n\n
Thanks for your reply, but I did it wrong.. It works now: ...

Can you say how you solved it? Or what you did wrong?
Because I have the same eroor. :/

 Author| Post time 2017-1-21 20:24:38 | Show all posts
sanwris replied at 2017-1-21 10:05
Still Wi-Fi hotspot not working .

The Wi-Fi hotspot function works properly. Check your settings and devices. Fast charging really doesn't work in this release, a user in an earlier post talked about the engineermode only.
Edit 22.01: ...or didn't process a proper testing as it's turned out.

0

threads

47

posts

421

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
421
Post time 2017-1-21 21:20:07 | Show all posts
bencebacsi replied at 2017-1-21 20:24
The Wi-Fi hotspot function works properly. Check your settings and devices. Fast charging really d ...

PE+ working
IMG_20170121_160833.jpg
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list