UMIDIGI A7-A11, BISON and Power 5: Repair IMEIs, MEID and Google certificate

bencebacsi Post time 2022-1-26 04:41:50 | Show all posts    Close [Copy link]
113 54134
Author: bencebacsi

UMIDIGI A7-A11, BISON and Power 5: Repair IMEIs, MEID and Google certificate

   Close [Copy link]
Post time 2022-1-13 16:52:33 | Show all posts
gladiston replied at 2021-7-14 12:59
**** Author was banned or deleted  ****

http://smerch.org/vse-o-thekvondo
http://zolotoy-duplet.ru/
http://vertagu.ru/sportimu.htm
http://saransk-fans.com/index.php?d=pages&p=photo
http://rollershop.pp.ua/shop/index.php?productID=429

0

threads

1

posts

46

credits

Non- Vertification

credits
46
Post time 2022-1-13 16:58:21 | Show all posts
http://extremez.spb.ru/about/
http://unibassein.ru/art/
http://rsou.ru/category/boks
http://velopiter.spb.ru/forum/topic/256225-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%88%D0%B8%D0%BD%D1%8B-nokian-28-29-%D0%B4%D1%8E%D0%B9%D0%BC%D0%BE%D0%B2/
http://www.bodybuilding-fitness.ru/theme/actmasshow/type/1/id/67/

0

threads

3

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2022-1-14 21:57:58 | Show all posts
bencebacsi replied at 2020-11-14 10:25
Hi,

It's not about the lack of licenses but the expired keybox_uuid in the kph_env.ini file. The k ...

Hi, same problem here, failed -19. There are new solution for that?
Nueva imagen de mapa de bits.jpg

0

threads

8

posts

278

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
278
Post time 2022-1-15 05:50:37 | Show all posts
If this helps, in my case when repairing the A9 Pro it gave "FAIL" so I unchecked in the options: "TEE Support" and it worked.

0

threads

8

posts

278

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
278
Post time 2022-1-22 06:13:12 | Show all posts
mauriciojzo replied at 2022-1-21 00:01
Saludos! Mi equipos es un Umidigi A9 Pro 6GB + 128GB 2020.

Después de hacer todo lo que dice el t ...

hello, I also have an A9 Pro and the same problem happened to me, cell phone without network, I was 2 months without getting a solution, after doing all the procedures, if this can help, what solved the problem for me was to put two sim cards of the same operator and wait until connecting the network, then use normal only one card, by magic it was working correctly. It doesn't hurt to try, I hope it helps

0

threads

3

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2022-1-24 20:58:43 | Show all posts
Bjnascimento replied at 2022-1-15 05:50
If this helps, in my case when repairing the A9 Pro it gave "FAIL" so I unchecked in the options: "T ...

If deactivate it, then this message
Captura.JPG

0

threads

8

posts

278

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
278
Post time 2022-1-25 05:43:05 | Show all posts
mandango replied at 2022-1-24 20:58
If deactivate it, then this message

The process I did was this:
1st - Firmware Upgrade with SP Flash tools (last Rom available).
2nd - Change imeis with SNWriter:
In the SNWriter options, uncheck Tee Support (to not result in Fail),
In System Config : check only IMEI Option and DataBase File (look for paths of MD1_DB and Ap_DB options in installed Rom.
Save, then Start and enter the original Imeis (available in the smartphone box).
With the smartphone off, connect via usb and vol + key.(Try, in the part of connecting the smartphone, press the volume button + several times)

3rd - After all ok : Start the smartphone, initial settings and insert a SIM card (in my case MEO Portugal) and again without network and calls,
So now the magic of chance happened! By placing a second SIM card also from MEO, SIM CARD1 and SIM CARD2 (I don't know if it works with cards from different networks)
after a short time, the network and calls were working correctly.
That's how it worked for me, sorry if I can't help.

0

threads

3

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2022-1-25 20:05:32 | Show all posts
Edited by mandango at 2022-1-25 21:51  
Bjnascimento replied at 2022-1-25 05:43
The process I did was this:
1st - Firmware Upgrade with SP Flash tools (last Rom available).
2nd  ...

Passed with 1 fail. Sytem started but is like at the beginning. Is normal response touchscreen not working?
Captura.JPG

0

threads

8

posts

278

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
278
Post time 2022-1-26 04:13:43 | Show all posts
mauriciojzo replied at 2022-1-26 01:27
Incredible!... Just to rule out. What version of ROM did you install?

The  i use is  "UMIDIGI A9 Pro 128GB.E_V1.0_20210128"

Does the network work?

0

threads

8

posts

278

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
278
Post time 2022-1-26 04:41:50 | Show all posts
Bjnascimento replied at 2022-1-26 04:13
The  i use is  "UMIDIGI A9 Pro 128GB.E_V1.0_20210128"

Does the network work?

or the ROM "UMIDIGI_A9_PRO_128GB-E_V1-0_20201119" (if it was this then it was installing the updates) sorry, but I did so many experiments until it worked and it's been almost 1 year.
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list