UMIDIGI F2 V1.0_20200506.V3.17 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2020-5-28 10:23:31 | Show all posts   [Copy link]
101 15886
Author: bencebacsi

UMIDIGI F2 V1.0_20200506.V3.17 ROM - SPFT + OTA release

  [Copy link]

2

threads

27

posts

259

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
259
Post time 2020-5-12 04:13:56 | Show all posts
gallin replied at 2020-5-9 20:50
My F2 closes the camera app after attempting to record a video without saving the video. This happen ...

Maybe you have denied the camera any permissions? Read and save permissions?

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2020-5-12 04:28:39 | Show all posts
HI i have a problem wiht my umidigi, microphone stopping working. what to do please?

Comments

Did you solve the problem. Have the same problem. When it appeared, I restarted the phone and problem was solved. After it appeared second time, restarting does not help. What to do?  Post time 2020-6-4 12:21

0

threads

24

posts

488

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
488
Post time 2020-5-12 08:20:43 | Show all posts
Ive been reading and this seems to be an issue with android 10 and not an hardware issue.
The question now remains that eventually Google will have a fix for it (even if its with android 11) and if Umidigi is going to provide the fix or if it will in the meantime throw this phone into the obsolete pile.
We the buyers have a broken phone.

0

threads

8

posts

32

credits

New Member

Rank: 1

credits
32
Post time 2020-5-13 09:24:23 | Show all posts
zyi replied at 2020-5-9 12:27
its there,
slide down the screen, click on the pen icon to add in.

OK . Perfect .
Thank you

0

threads

24

posts

488

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
488
Post time 2020-5-14 02:29:49 | Show all posts
Interesting... I needed to make two phone calls today. I use VOIP (textnow) and of course the first time the speaker didnt work.
So rebooted the phone and made the first call and no problem with the sound.

Waiting a few seconds to find the number for the second call and bam no sound again... Had to reboot again for the speaker to work.
Damn this is annoying.
Where can I report bugs to Umidigi?

0

threads

2

posts

16

credits

New Member

Rank: 1

credits
16
Post time 2020-5-16 12:10:59 | Show all posts
Why after latest update I have no 4G LTE anymore only 3G,is there a way to fix this?

0

threads

5

posts

62

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
62
Post time 2020-5-17 03:06:22 | Show all posts
Where is multi-user setting?

0

threads

2

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2020-5-19 06:42:32 | Show all posts
Ever since the update the GCam Port no longer works properly. Please fix. It made the camera SO MUCH BETTER. Thank you.

0

threads

1

posts

6

credits

New Member

Rank: 1

credits
6
Post time 2020-5-24 01:59:43 | Show all posts
x3int1 replied at 2020-5-15 15:03
Edited by x3int1 at 2020-5-15 15:32  

Hi  UMIDIGI Guys,

I'm in a very similar position. from this last update, I lost fingerprint sensor and the mic stopped entirely. I've noticed a severe loss of signal between cell service and even bluetooth. To try to fix it, I did a full firmware flash of this version. After the full flash, I still no longer have fingerprint sensor function and signal quality is still low. Several days after the full flash, during regular use, I lost IMEI. I was able to see the IMEI again after a factory reset.

This is a real problem and limits confidence I can have in the product.

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2020-5-28 10:23:31 | Show all posts
Is anyone else having problems with the "notification area" coming down on it's own? Mine will sometimes come down (in the mini mode) and the only way to get rid of it is to tap the back button or home button, but it often drops right down again. Sometimes it pulses down-up, down-up. A reboot usually helps for awhile. It also does it with no apps running while on the home screen, so I can't blame it on an app. I tried taking off the cover in case it was conductive but it didn't help. It seems to have gotten worse since updating to this ROM by OTA when it was released. I can't find any settings relating to it either. Is there anything I can do? at times it is unusable. Thanks for your thoughts.
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list