UMIDIGI Power 3 E_V1.1_20200116_2148 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2020-2-9 04:41:38 | Show all posts   [Copy link]
64 12636
Author: bencebacsi

UMIDIGI Power 3 E_V1.1_20200116_2148 ROM - SPFT + OTA release

  [Copy link]

0

threads

17

posts

146

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
146
Post time 2020-2-4 15:32:00 | Show all posts
waitandhope123 replied at 2020-2-4 11:03
Edited by waitandhope123 at 2020-2-4 12:55  

To Maybe Fix Audio Issues see https://www.reddit.com/ ...

Unfortunately, this does not help.

0

threads

17

posts

146

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
146
Post time 2020-2-5 04:37:04 | Show all posts
Audio Issues:
I found a strange way to turn the sound back on: ask a Google assistant to send a message to someone. If there is no such contact, he asks in a voice - “Did you mean ...?”, The sound returns.

any call to the assistant turns on the sound, if only he says something. For example, you might be asked to tell a joke.

0

threads

27

posts

214

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
214
Post time 2020-2-6 06:22:24 | Show all posts
Oleksiy replied at 2020-2-2 14:24
/////Issue: The phone is mute. speaker is not working. not sure what happened, after sometime it wor ...

what do you mean by stand-by mode?
I face no sound issue after the processor kills "MyLine" app (installed from play store). But, when I wake up in the morning, it works fine (for about 6 hrs while I sleep, I didn't even touch the phone).

0

threads

10

posts

238

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
238
Post time 2020-2-6 17:04:58 | Show all posts
I also had problems with sound. The update did not help. Other comments.
1. There is no NFC in the status bar.
2. I cannot delete the Ok, Google widget on the main screen.
3. In the camera application, I can’t configure saving to SD card.

0

threads

17

posts

146

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
146
Post time 2020-2-6 18:54:34 | Show all posts
jagwaran replied at 2020-2-6 06:22
what do you mean by stand-by mode?
I face no sound issue after the processor kills "MyLine" app (i ...

This means the phone is working but the screen is off, it does not light.

And I do not have such an application "MyLine"

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2020-2-6 22:55:44 | Show all posts
Audio issue - Audio goes mute and volume buttons or screen prompts will not un-mute.  I found that opening Google Chrome and launching the voice assistant in the search bar seems to re-enable the audio for the phone.

Please fix in the next update.  Nice phone other than this issue.

0

threads

6

posts

44

credits

New Member

Rank: 1

credits
44
Post time 2020-2-8 05:50:40 | Show all posts
Settings - Sound - Advanced. Then turn on every damn thing, that means Dial pad tones, screen locking sounds, charging sounds and vibration, touch sounds, touch vibration

Thanks. Hope it helps someone. Unfortunately, after setting it on and off and on, the phone was lying on the table for 10-15 minutes, and when I picked it up, there was no sound again...

0

threads

17

posts

146

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
146
Post time 2020-2-8 14:15:26 | Show all posts
The problem is with the sound.
Today, even with the firmware UMIDIGI_Power_3.E_V1.1_20200116_20200116-2243  installed, the easiest way to restore sound is to make a short call to any number and cancel it right away. The problem returns again after turning off the screen and turning it on again.
Request developers to expedite the solution to this problem!

0

threads

14

posts

86

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
86
Post time 2020-2-8 21:51:18 | Show all posts
Oleksiy replied at 2020-2-8 14:15
The problem is with the sound.
Today, even with the firmware UMIDIGI_Power_3.E_V1.1_20200116_2020011 ...

Try to turn off the "hey Google" option that worked for me and started to do that when I enabled it just turn it off and restart the phone

0

threads

17

posts

146

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
146
Post time 2020-2-9 04:41:38 | Show all posts
chilango replied at 2020-2-8 21:51
Try to turn off the "hey Google" option that worked for me and started to do that when I enabled i ...

Thank you for your attention and advice! But unfortunately this does not help.
1234567Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list