UMIDIGI F2 E_V1.0_20200109.V3.05 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2020-1-13 08:46:14 | Show all posts [Copy link]
28 2116
Author: bencebacsi

UMIDIGI F2 E_V1.0_20200109.V3.05 ROM - SPFT + OTA release

[Copy link]

0

threads

10

posts

74

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
74
Post time 2020-1-11 19:30:09 | Show all posts
joser replied at 2020-1-11 19:20
Hi, I have a problem with the permissions since the update to this version.
Android does not displa ...

Hi joser,
How about quality cameras and battery?

0

threads

29

posts

116

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
116
Post time 2020-1-12 02:17:28 | Show all posts
Hi Ben

Please remove all this spam from foruns and delete the spamers accounts, like this "brantcet". I don´t understand why tyhis guy is a platinum member.
 Author| Post time 2020-1-12 05:16:49 | Show all posts
FR8146 replied at 2020-1-12 02:17
Hi Ben

Please remove all this spam from foruns and delete the spamers accounts, like this "brantcet ...

Hi,

Spams are being removed almost every day. User ranks are automatically given by the system for activity.

0

threads

12

posts

72

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
72
Post time 2020-1-12 17:33:22 | Show all posts
Could someone please provide a  working twrp?

0

threads

2

posts

8

credits

New Member

Rank: 1

credits
8
Post time 2020-1-12 17:50:06 | Show all posts
incursorinf replied at 2020-1-11 19:30
Hi joser,
How about quality cameras and battery?

Yes, I could have other problems too, but I mention the permissions problem because it is clearly visible on the screen. Screenshot_20200111-201421.png The permission manager shows a mixture of descriptions and names and none of them corresponds to the actual permissions.
I also install the security and system patches that Google offers through google play, I don't know if that can produce any incompatibility with the updates through OTA.
I am trying to avoid a factory reset or a reflash because the backup is not working for me either (this could be a Google problem because it has been reported on other phones)

0

threads

3

posts

24

credits

New Member

Rank: 1

credits
24
Post time 2020-1-12 18:57:40 | Show all posts
joser replied at 2020-1-12 17:50
Yes, I could have other problems too, but I mention the permissions problem because it is clearly  ...

Hey, joser. I have an idea. Try clearing data for settings app only.
Factory reset is an actual solution for messed up permissions and some other potential problems, but what if clearing data for a single app was enough to fix broken labels and icons?

0

threads

4

posts

18

credits

New Member

Rank: 1

credits
18
Post time 2020-1-12 20:04:30 | Show all posts
bencebacsi replied at 2020-1-11 01:32
Perform a factory data reset if you have such an issue.

Factory reset did not work. When you try to configure a fingerprint you can only press the sensor two or three times, then it crashes and starts from the beginning again.
 Author| Post time 2020-1-13 02:07:51 | Show all posts
buffe replied at 2020-1-12 20:04
Factory reset did not work. When you try to configure a fingerprint you can only press the sensor  ...

Wait a bit longer between two fingerprint samples and try to firmly touch the sensor + always change the position of your finger a little bit.

0

threads

20

posts

130

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
130
Post time 2020-1-13 02:35:27 | Show all posts
bencebacsi replied at 2020-1-13 02:07
Wait a bit longer between two fingerprint samples and try to firmly touch the sensor + always chan ...

Seriously? Don't waste his time. You KNOW the problem. The app crashes when a duplicate fingerprint is matched.

@buffe You can't use the exact same fingerprint angle or position. Do a "flat" print directly in the middle of your finger first, then roll your finger to the left side a bit, then the right side, then do the fingertip, and then do completely different angles until you register enough unique prints to save it.

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2020-1-13 08:46:14 | Show all posts
With the Spanish locale (at least), the video option is almost hidden in the camera app. Really hard to select it. Another one that needs a fix. _20200113_013306 (1).jpg
123Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list