UMIDIGI F1 (EU) V1.0_20190528 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2019-6-4 10:57:23 | Show all posts [Copy link]
71 9553
Author: bencebacsi

UMIDIGI F1 (EU) V1.0_20190528 ROM - SPFT + OTA release

[Copy link]

0

threads

76

posts

499

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
499
Post time 2019-5-31 14:28:44 | Show all posts
VSMent replied at 2019-5-31 03:09
What do you use Xposed for?

I use gravitbox and rootcloak and disableflagsecure modules

0

threads

76

posts

499

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
499
Post time 2019-5-31 14:30:50 | Show all posts
Android74 replied at 2019-5-31 11:12
thanks for your interest, do you still need to unlock the bootloader?

I unlock oem in settings and then flashed with SP flash tools the recovery
You must reboot into recovery afterwards though or the system recover stock recovery on next boot.

0

threads

3

posts

20

credits

New Member

Rank: 1

credits
20
Post time 2019-5-31 19:15:42 | Show all posts
Please how do i remove the chinese tee and google from my Umidigi F1 screen, it was not there before i formatted the new ROM update but after i used sp flashtool to format my phone, it now appears on my screen. Here is the screen shot. Please i need help on removing it
Screenshot_20190531-112807.jpg
Screenshot_20190531-112807.jpg

0

threads

3

posts

36

credits

New Member

Rank: 1

credits
36
Post time 2019-5-31 19:28:16 | Show all posts
Hi, UMIDIGI
I have a problem with my Umidigi F1.
Тhe phone is perfect, purchased a 7 weeks ago I like it, but the last week speaker for earpiece worked intermittently and now it's not working at all.
The earpiece stopped working.
I tried a restart and it didn’t work.
There is no sound with the handset. Alternatively, I only make calls through the handsfree and bluetooth headset.
I even tried a factory reset but without any luck. The earpiece was still have a problem.
Any help would be greatly appreciated!
What to do?
Good work and thanks!

0

threads

76

posts

499

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
499
Post time 2019-5-31 21:45:02 | Show all posts
nameren1 replied at 2019-5-31 19:28
Hi, UMIDIGI
I have a problem with my Umidigi F1.
Тhe phone is perfect, purchased a 7 weeks ago I l ...

If you factory reset and still not work it must be hardware failed. Then return  under warranty to place you buy from.

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2019-6-1 00:09:17 | Show all posts
kangburra replied at 2019-5-31 14:30
I unlock oem in settings and then flashed with SP flash tools the recovery
You must reboot into re ...

so no need to unlock the bootloader anymore?

1

threads

48

posts

383

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
383
Post time 2019-6-1 07:56:25 | Show all posts
Please integrat in the settings the ability to
Make Apps Use the Entire Screen on Notch screen.
 Author| Post time 2019-6-2 08:04:05 | Show all posts
Greyx replied at 2019-5-31 19:15
Please how do i remove the chinese tee and google from my Umidigi F1 screen, it was not there before ...

Here's the solution: https://community.umidigi.com/fo ... hread&tid=18634
I don't ask the users just for fun in every ROM thread to not format the flash chip.

0

threads

6

posts

27

credits

New Member

Rank: 1

credits
27
Post time 2019-6-3 02:15:54 | Show all posts
bencebacsi replied at 2019-6-2 08:04
Here's the solution: https://community.umidigi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18634
I don't ask  ...

Can you please tell what is the difference between EU and non EU versions? I am really curious about.

0

threads

3

posts

20

credits

New Member

Rank: 1

credits
20
Post time 2019-6-4 10:57:23 | Show all posts
bencebacsi replied at 2019-6-2 08:04
Here's the solution: https://community.umidigi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18634
I don't ask  ...

Thank you for the reply. However, i have tried the steps for the sn writer but i keep getting this error. I also notice that whenever i uncheck "TEE Support" under the "Options" tab of the SN Writer, the process is successful and i get a pass green. But the chinese writing is still there. But if i check back the "TEE Support", I get this TEE PL  failed error . Please help me out, thank you so much


Capture.JPG

1234567Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list