UMIDIGI F1 (EU) V1.0_20190316 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2019-3-24 23:02:53 | Show all posts   [Copy link]
150 21285
Author: bencebacsi

UMIDIGI F1 (EU) V1.0_20190316 ROM - SPFT + OTA release

  [Copy link]

0

threads

46

posts

314

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
314
Post time 2019-3-23 01:47:07 | Show all posts
My only problem is that the volume through a bluetooth speaker is very low.

0

threads

31

posts

200

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
200
Post time 2019-3-23 04:37:31 | Show all posts
Edited by roberts at 2019-3-23 04:50  
bencebacsi replied at 2019-3-22 08:53
LTE+ is definitely a marketing phrase, not a technical term. LTE CA is turned on by default and you ...

It's not true, If you set LTE CA "ON" in engineering mode , then exit and go back to LTE CA always is OFF..
Yes, you can set ON, but without effect. IT means that CA is unfunctional.

0

threads

31

posts

200

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
200
Post time 2019-3-23 04:54:07 | Show all posts
Edited by roberts at 2019-3-23 05:09  
tarik3344 replied at 2019-3-22 17:46
hello I followed the instructions on the video and I chose "LTE CA ON", but when I leave and I con ...

Because same do that me and also bencebacsi and all..because LTE CA on is unsupported .Only update could solve this issue.I like umidigi and their effort to be better. I would like to help them with our feedback. But I dont know if someone from umidigi visit this forum.





1

threads

48

posts

383

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
383
Post time 2019-3-23 05:53:21 | Show all posts
roberts replied at 2019-3-23 04:54
Edited by roberts at 2019-3-23 05:09  

but the strange thing is that I was able to reach 142bpm at the same time as the LTE CA is OFF, can we get this bitrate without 4G band aggregation?

0

threads

31

posts

200

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
200
Post time 2019-3-23 17:14:21 | Show all posts
Edited by roberts at 2019-3-23 17:35  

tarik3344 replied at 2019-3-23 05:53
but the strange thing is that I was able to reach 142bpm at the same time as the LTE CA is OFF, ca ...

142Mbps? very strange is that LTE CA is always OFF. Mtk engineering mode never lies.

0

threads

44

posts

186

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
186
Post time 2019-3-23 22:43:57 | Show all posts
i have an operator that give me 4G at 30 down and 8 up on both F1 but for me 30 I very high speed

0

threads

44

posts

186

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
186
Post time 2019-3-23 22:52:50 | Show all posts
i have a question.. my first UmiF1 have the black toogles the newest arrived today are in white.. same settings everywhere.. why?

1

threads

8

posts

87

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
87
Post time 2019-3-23 23:33:50 | Show all posts
BlackOps4 replied at 2019-3-23 22:52
i have a question.. my first UmiF1 have the black toogles the newest arrived today are in white.. sa ...

To have black toggles, I set up a near black wallpaper for Main and Lock screens and reboot.

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2019-3-24 13:52:24 | Show all posts
hello bencebacsi after resetting to factory settings or using SPFT in both cases the drop-down menu shows up without icons is only after reboot does it normalize everything is a normal thing?

0

threads

44

posts

186

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
186
Post time 2019-3-24 23:02:53 | Show all posts
magicianpe replied at 2019-3-23 23:33
To have black toggles, I set up a near black wallpaper for Main and Lock screens and reboot.

Thanks I try now
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list