UMIDIGI F1, F1 Play and S3 Pro: Repair IMEIs, MEID and Google certificate

bencebacsi Post time 2020-2-15 02:10:32 | Show all posts   [Copy link]
74 16385
Author: bencebacsi

UMIDIGI F1, F1 Play and S3 Pro: Repair IMEIs, MEID and Google certificate

  [Copy link]

0

threads

5

posts

24

credits

New Member

Rank: 1

credits
24
Post time 2020-1-22 01:09:10 | Show all posts
Admin please help when i use sn write this error appears tee PL failed with -19 ¿why does this error happens?¿how can i fix it?r

google certificate lost

google certificate lost


0

threads

5

posts

24

credits

New Member

Rank: 1

credits
24
Post time 2020-1-22 01:48:37 | Show all posts

bencebacsi help, i do all the process and this error happens to me too
please help us.

0

threads

5

posts

28

credits

New Member

Rank: 1

credits
28
Post time 2020-1-22 05:51:11 | Show all posts
please help

1

threads

7

posts

39

credits

New Member

Rank: 1

credits
39
Post time 2020-1-23 05:29:10 | Show all posts
I still see that sign xd

0

threads

5

posts

28

credits

New Member

Rank: 1

credits
28
Post time 2020-2-9 20:01:40 | Show all posts
has anyone found a solution yet
 Author| Post time 2020-2-10 13:06:11 | Show all posts
kp25 replied at 2020-2-9 20:01
has anyone found a solution yet

This tutorial has been updated, please check it again. You need to edit the Windows hosts file.

Comments

Thank you so much man, no more red letters on my screen all work prefectly. thanks again man.  Post time 2020-2-15 07:45
Yeah! Now it worked. No error 'failed with -19' anymore and so the process passed and the annoying red letters are gone forever. THANK YOU very much, bencebacsi - good man!!!!!!!  Post time 2020-2-12 04:45

0

threads

5

posts

28

credits

New Member

Rank: 1

credits
28
Post time 2020-2-11 04:21:24 | Show all posts
i have finally fixed my issue and my phone is working great now

0

threads

3

posts

12

credits

New Member

Rank: 1

credits
12
Post time 2020-2-14 18:23:27 | Show all posts
I ran SN Writer successfully to program imei and meid etc. -- can see that from settings. Phone appears to work properly, but the big ugly red text "TEE: 未激活 Google: 未激活" is still there. I tried flashing the ROM again, tried locking the bootloader, the red text is still there. Anyone any idea? Thanks,

0

threads

5

posts

28

credits

New Member

Rank: 1

credits
28
Post time 2020-2-15 01:29:39 | Show all posts

you need to edit the windows host file

Edited by kp25 at 2020-2-15 01:30  

have you read the instructions properly because it has just been updated on the tenth of February you need to edit the windows host file to get it to work

0

threads

3

posts

12

credits

New Member

Rank: 1

credits
12
Post time 2020-2-15 02:10:32 | Show all posts
you need to edit the windows host file

Yes, I did. SN writer works fine, the IMEI id's are programmed into the phone and I can read it in settings. Phone works too. Just the ugly text sticks.
1234567Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list