UMIDIGI S3 Pro

Rado Post time 2021-3-23 03:31:27 | Show all posts   [Copy link]
144 14436
Author: Rado

UMIDIGI S3 Pro

  [Copy link]

0

threads

2

posts

8

credits

New Member

Rank: 1

credits
8
Post time 2020-2-19 05:38:17 | Show all posts
Hi all,

Hopefully, I won t mess this up and I ll write this in the right place.  I would appreciate if you could help me with the following or at least just dropping a few hint where to start. I bought s3 pro in UK in june 2019. No problem at all with the phone strong as a bull. Today morning I put it on charge /was charged arond 70%/. So as soon as I put it on just gone. black. died. since then nothing. Repair shop says there is no current going through the battery or phone. Have I fried it? If yes, do you have any phone number or contact or address where I can send it to ? Obviously I love to get back my data from the phone. Has anyone done this before sending it away? Heeeelp plz. Thank you.

0

threads

5

posts

18

credits

New Member

Rank: 1

credits
18
Post time 2020-3-17 20:34:58 | Show all posts
Same problem, zero support. Go buy a better brand next time.

0

threads

1

posts

12

credits

New Member

Rank: 1

credits
12
Post time 2020-5-7 19:34:54 | Show all posts
Zero support and no answer or nobody want to say something for a month???no updates from Umidigi,no wifi call on S3 working,so i dont think so its a good brand to buy...Bence bácsi pár hónapja jelöltelek,de semmi.Gondoltam hátha tudnék kérdezni,mivel admin vagy.Jelkezz

0

threads

1

posts

8

credits

New Member

Rank: 1

credits
8
Post time 2020-8-2 22:18:27 | Show all posts
hello there need help please.. not able to send text messages to new contacts, if some one sends text i am able to reply

0

threads

1

posts

6

credits

New Member

Rank: 1

credits
6
Post time 2021-3-23 03:31:27 | Show all posts
my camera app on the latest update freezes almost every time i open it and my flashlight persists to not be togglable no matter my battery charge, this happened after a "format all + download" on sp flash tool after coming from a custom rom, the Imei's and meid have been restored but the camera app and flashlight do not work, even if the app works which is usually when the front camera somehow gets selected, the flash is not selectable. In a "Device Info HW" app report it is reporting no flash on the 48mp camera, not sure if its supposed to report the second camera or not but there is just the front camera and the 48mp camera being displayed
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list