UMIDIGI One Pro V2.0_20190107 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2019-2-3 03:54:02 | Show all posts [Copy link]
50 11658
Author: bencebacsi

UMIDIGI One Pro V2.0_20190107 ROM - SPFT + OTA release

[Copy link]

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2019-1-18 12:28:01 | Show all posts
I am upgrading V2.0_20190107 system software for my system, But fewe ties it disconnected internet, that's why I decide to go Cisco Support for help, they told me how to solve this minor problem very quickly.

0

threads

5

posts

18

credits

New Member

Rank: 1

credits
18
Post time 2019-1-18 16:09:37 | Show all posts
Bluetooth non properly functioning. I have a mi band2 so always keep the BT on. After a few hours the bluetooth turns off and there is no way to turn it on back again. You need to restart the phone

0

threads

4

posts

74

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
74
Post time 2019-1-18 23:20:37 | Show all posts

r

Edited by streloks at 2019-1-19 00:19  

I want to ask the developers of Umidigi, why does not work:
"bitsyko layers"-not work app in folder vendor/overlay:
"Substratum Theme Engine" - androids from 7 suported theming.

Why all applications are verified for signature? Please turn off verified for signature  folder "vendor/overlay".
Can you make in mtksystemUI.apk/manifest.xml
  
  1. <permission android:name="android.permission.systemui.IDENTITY" android:protectionLevel="normal"/>
  2.     <permission android:name="com.android.systemui.permission.SELF" android:protectionLevel="normal"/>
  3.     <uses-permission android:name="com.android.systemui.permission.SELF"/>
  4.     <permission android:name="com.android.systemui.permission.PLUGIN" android:protectionLevel="normal"/>
Copy the Code

this permissions allow theming phone. Please give as flexible android with themes.
Screenshot_20181229-21400822.png

0

threads

3

posts

10

credits

New Member

Rank: 1

credits
10
Post time 2019-1-28 01:48:34 | Show all posts
Hello, I am having a bug with the notch notifications; the notch doesn't show the notifications when I receive a whatsapp, a telegram or a missed call. I can only see the notification opening the panel but not directly in the notch.
This is a really serious bug.
How can I fix this? This will be fixed in the next updates?
Regards.

0

threads

4

posts

74

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
74
Post time 2019-1-29 05:57:25 | Show all posts
You must add a switch "fast charging", because several phones have corrupted wireless charger modules.
Many have killed their batteries, because it gets very hot when fast charging.
Maybe the engineers are wrong set the temperature sensor, it would be good to lower the charging temperature.
info for 4pda, last review:

Ужасный телефон. Брать не советую.
1. Умирает быстро батарея. Просто не держит.
2. Быструю зарядку не отключить. И емкость у нее явно не 3150мА
3. Через три недели сдохла беспроводная зарядка. Телефон не видит ее. Зарядка видит, а телефон-говно, не видит.
4. Камера ужасная. И дело даже не в качестве, а в том, что момента нажатия на кнопку сфоткать до самой фотки проходит до 2 секунд. Это никуда не годится.

Я жутко разочарован. Чудес не бывает. Дешево и вкусно не бывает (

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2019-1-31 02:54:47 | Show all posts
I think that you have to replace my phone with a new one! Because after three weeks of careful operation refused wireless charging. Actually for the sake of this function and bought the phone.

0

threads

17

posts

90

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
90
Post time 2019-1-31 21:57:09 | Show all posts
Edited by Elyes_14 at 2019-1-31 21:59  

Edited by Elyes_14 at 2019-1-31 21:58  

mypager replied at 2019-1-31 02:54
I think that you have to replace my phone with a new one! Because after three weeks of careful opera ...

wawouu
I bought 2 UMIDIGI One pro , yes 2 (yes I know, I'm stupid to buy 2 UMIDIGI ... worst, I was warned that it wasn't a good idea to buy UMIDIGi... )
and both of them can't  connect to 4G ....!  whereas   the old LeTv x600, can connect without any problem to 4G
I did a test with the same and with a new SIM carde at the same location :
One pro failed to connect to 4G, but LeTV will connect directly to 4G.

for the MMS:
- One pro need the dataservice to be enabled  to send receive MMS . this service is not mandatory for that and , it is not free at all ( FreeMobile - France)
- LeTv, ZTE, Samsung ... , will send recieve MMS (with the same SIM carde) without enabling data service...

one more issue: using engineering mode I've noticed that there is some missing 4G bands ( I'don't mind about this, because missing 4G bands are not used in France )

so you can understand that I didn't even checked if wireless charging is working or not ...

should I ask UMI to replace at least one of my units ?
it's really  disappointing

0

threads

8

posts

30

credits

New Member

Rank: 1

credits
30
Post time 2019-2-1 06:36:17 | Show all posts
This problem with the camera is the biggest one for me

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2019-2-2 10:18:00 | Show all posts
Hi there I waited for this updated to see if it would resolve a Bluetooth issue I have had with the phone since new. The Bluetooth will pair successfully but it continually drops out and disconnects from my car (even during a conversation) - I've noticed it continually will disconnect and then reconnect. It does the same with my Bluetooth enabled home phone and speaker when paired. I've sent UMIDIGI several support requests and have had no reply to date, after contacting my reseller. I've tried various settings including removing paired devices and resetting and has made no difference. The phone otherwise works well and I'm hoping its a bug in the Bluetooth kernel that may be fixed? Where to from here

0

threads

4

posts

26

credits

New Member

Rank: 1

credits
26
Post time 2019-2-3 03:54:02 | Show all posts
naummich replied at 2019-1-17 06:47
My One Pro is now dead. I cannot start it. The led is red when i charge it but it does turn til gree ...

Same here. Died suddenly when I was using it. Battery at 35%. Tried power+volume up, nothing. Nothing happens when plugged into the USB port on my PC either. The only thing that works now is the red LED!

Bought from dx.com who are not answering my ticket either.
123456Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list