UMIDIGI One V2.0_20181210 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2019-1-25 20:28:37 From the mobile phone | Show all posts [Copy link]
34 4172
Author: bencebacsi

UMIDIGI One V2.0_20181210 ROM - SPFT + OTA release

[Copy link]

1

threads

6

posts

19

credits

New Member

Rank: 1

credits
19
Post time 2019-1-23 00:44:44 | Show all posts
I've bought an UMIDIGI One on Amazon.it, the device doesn't keep APN settings saved after reboot. I've tryed many things, nothing works. Still waiting support from your tecn support.  If tomorrow still no answer or solution i'll send it back. Too much annoying issue and poor support.

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2019-1-23 01:20:57 | Show all posts
fabrigal82 replied at 2019-1-23 00:44
I've bought an UMIDIGI One on Amazon.it, the device doesn't keep APN settings saved after reboot. I' ...

sorry but what operator do you have?
 

0

threads

1

posts

82

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
82
Post time 2019-1-23 02:23:57 | Show all posts
Android74 replied at 2019-1-23 01:20
sorry but what operator do you have?
 

The operator doesn't matter.
I'm using an italian operator called Fastweb and I've the same problem.
The phone doesn't recognize APN automatically and I've to add it manually, but it disappear every time after reebot.

1

threads

6

posts

19

credits

New Member

Rank: 1

credits
19
Post time 2019-1-23 02:39:32 | Show all posts
Android74 replied at 2019-1-23 01:20
sorry but what operator do you have?

I've Postemobile.it, but i also tried another sim from CoopVoce ( that uses Tim.it network ), the issue still persist. After you put the APN parameters for internet and SAVE it, it works. But after reboot it's all disapperead (APN page returns blank) and basically you've to create a new APN every time. I've tried change language, different APN parameters, restore wi-fi/mobile settings. I've updated firmware. It seems a bug that the user simply cannot resolve.

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2019-1-23 12:26:21 | Show all posts
Edited by Android74 at 2019-1-23 12:30  

look at that I use both the smartphone one / one pro with operator vodaf ..... wind ... and I have not found any problem ... but yesterday I tried to insert the sim of my son who uses iliad and the problem seems that there is, surely with the new update this problem will be solved with third-party operators. just a little patience ...

5

threads

89

posts

765

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
765
Post time 2019-1-23 13:23:26 | Show all posts
fabrigal82 replied at 2019-1-23 00:44
I've bought an UMIDIGI One on Amazon.it, the device doesn't keep APN settings saved after reboot. I' ...

Dev team knows about this problem. In the first page of this topic it's said that it will be fixed in next update.

"Manual APN settings temporarily cannot be stored, they will be removed after reboot. This will be fixed with the next update."

Let's hope that it will not take too long to be released

0

threads

4

posts

36

credits

New Member

Rank: 1

credits
36
Post time 2019-1-25 12:52:39 From the mobile phone | Show all posts
A new update was released recently, kindly upload the change log. Secondly, the camera name on phone is "off" instead of the name " camera"

5

threads

89

posts

765

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
765
Post time 2019-1-25 13:15:18 | Show all posts
Nasraj replied at 2019-1-25 12:52
A new update was released recently, kindly upload the change log. Secondly, the camera name on phone ...

I got this update too !
First thing i see is that APN settings bug seems to be fixed.

Comments

Yes but camera not worked on... The selfie camera still blurry & the name still reads "off" instead of camera. Do u have same issues?  Post time 2019-1-25 20:32

0

threads

1

posts

36

credits

New Member

Rank: 1

credits
36
Post time 2019-1-25 15:31:10 | Show all posts
my fingerprint option missing what should i do?

Umidigi One User

TIA

0

threads

4

posts

36

credits

New Member

Rank: 1

credits
36
Post time 2019-1-25 20:28:37 From the mobile phone | Show all posts
neopbm replied at 2019-1-25 13:15
I got this update too !
First thing i see is that APN settings bug seems to be fixed.

I noticed it too. But I'm not sure they have worked on the camera because my camera name still showing "off". The front camera still blury too.
1234Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list