UMIDIGI One Pro V2.0_20181208 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2018-12-27 23:41:59 | Show all posts [Copy link]
75 7640
Author: bencebacsi

UMIDIGI One Pro V2.0_20181208 ROM - SPFT + OTA release

[Copy link]

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2018-12-26 22:57:45 | Show all posts
he happened to me and after a while he resumed his office

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2018-12-26 23:01:08 | Show all posts
has resumed loading

0

threads

16

posts

42

credits

New Member

Rank: 1

credits
42
Post time 2018-12-26 23:22:13 | Show all posts


I really do not think that's that. when the phone was restarting many times I had 50
%,then plug it in to charge all night

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2018-12-26 23:48:55 | Show all posts
in which mode you are using sp flash tool

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2018-12-26 23:53:19 | Show all posts
Download Only?
Firmware Upgrade?

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2018-12-26 23:55:37 | Show all posts

0

threads

211

posts

900

credits

Diamond Member

Rank: 4

credits
900
Post time 2018-12-27 00:15:07 | Show all posts
however you can contact the seller for the warranty .. if the problem has been created with update ota

0

threads

16

posts

42

credits

New Member

Rank: 1

credits
42
Post time 2018-12-27 00:16:19 | Show all posts
Android74 replied at 2018-12-26 23:53
Download Only?
Firmware Upgrade?

i try both

0

threads

3

posts

18

credits

New Member

Rank: 1

credits
18
Post time 2018-12-27 03:19:08 | Show all posts
This is happening to me on every rom I try.

4 different computers. Win 10, 8.1, 7. Win 10 64bit and 32 bit. Changed USB ports many times. I can get to TWRP recovery, but wipe doesn't clear the phone.

Can anyone help? Please see screenshot below.





0

threads

13

posts

388

credits

Platinum Member

Rank: 3Rank: 3

credits
388
Post time 2018-12-27 23:41:59 | Show all posts
Flippendo replied at 2018-12-27 03:19
This is happening to me on every rom I try.

4 different computers. Win 10, 8.1, 7. Win 10 64bit an ...

Did  you make with the same cable? It sounds silly but it happened to me with another smartphone from another company and at the end I changed the cable and it worked perfect for me.
12345678Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list