UMIDIGI Z2 major issue.

STEPHTHOUVENOT Post time 2018-9-1 15:36:57 From the mobile phone | Show all posts   [Copy link]
211 15392
Author: STEPHTHOUVENOT

UMIDIGI Z2 major issue.

  [Copy link]

0

threads

11

posts

62

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
62
Post time 2018-8-31 20:39:37 From the mobile phone | Show all posts
Tried again with cold start. The prepare to update before rebooting now goes to 99 % then it reboots and the little firmware upgrade screen fails again with an error

0

threads

10

posts

102

credits

Non- Vertification

credits
102
Post time 2018-8-31 20:54:45 | Show all posts
Switch off wait a bit and on , download ok - reboot , color circle installtion and after  error message I have tried also to remove SD card , same situation.

1

threads

41

posts

183

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
183
 Author| Post time 2018-8-31 21:02:18 | Show all posts
Edited by STEPHTHOUVENOT at 2018-8-31 23:43 \n\n
MarcinP replied at 2018-8-31 20:05
Yes, I have fully installed.
Please power off and on your phone and then download update.

A link to a 2'30"" video to show you what's happen. No need to mention that I have switched off and on just before trying update..... https://drive.google.com/open?id ... vpb8RVOccwUrk1Ka-Fv

0

threads

10

posts

102

credits

Non- Vertification

credits
102
Post time 2018-8-31 21:18:55 | Show all posts
STEPHTHOUVENOT replied at 2018-8-31 21:02
A link to a 2'30"" to show you what's happen. No need to mention that I have switched off and on ju ...

Exactly the same ….

0

threads

11

posts

80

credits

Non- Vertification

credits
80
Post time 2018-8-31 21:39:36 From the mobile phone | Show all posts
Same error
Reply

Use magic Report

0

threads

11

posts

62

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
62
Post time 2018-8-31 21:43:23 | Show all posts
If there is a way to send a log or get some other debug output to why it is failing please instruct on how to do this.
I guess the online package was checked already for completeness.(md5 or sha256sum to know that the archive is not broken on the server itself)
Post time 2018-9-1 03:36:59 | Show all posts
llelectronics replied at 2018-8-31 21:43
If there is a way to send a log or get some other debug output to why it is failing please instruct  ...

Server is fine because we also updated through to OTA.
Anyway please perform factory reset or wait for zip file which will be uploaded soon at ROM section.

0

threads

11

posts

62

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
62
Post time 2018-9-1 04:13:23 | Show all posts
How can I factory reset it. Seems like pressing and holding volume up and power button results in a dead android symbol and "no command" prompt.
How is that even possible? I never used this command.
And why do we need to wipe everything just because an OTA failed to install?

0

threads

8

posts

88

credits

Non- Vertification

credits
88
Post time 2018-9-1 15:14:04 From the mobile phone | Show all posts
For those of you who still have the reboot and signal dropping problems you can try this : scroll down from the top , the menu with the wifi , Bluetooth ...  find Location and turn it off. I do not know if it's working but this is my third day without those problems. Maybe i caught a lucky break but either way you can try it. I'll keep you posted if i still have problems.

0

threads

11

posts

76

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
76
Post time 2018-9-1 15:36:57 From the mobile phone | Show all posts
I never have Location turned on, and I still got the random reboots :/
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list