Umidigi Crystal hangerő és bluetooth

Atis713 Post time 2018-4-5 03:50:26 | Show all posts [Copy link]
1 572
View: 572|Reply: 1

Umidigi Crystal hangerő és bluetooth

[Copy link]

1

threads

3

posts

15

credits

New Member

Rank: 1

credits
15
Post time 2017-10-30 19:17:44 | Show all posts |Read mode
Edited by Atis713 at 2017-10-30 19:19 \n\nÜdv minden Umidigi tulajnak!

1 hónapja van egy Umidigi Crystal készülékem. Alapvetően nagyon meg vagyok vele elégedve, de van 2 problémám, amit nem tudok megoldani. Ebben szeretnék segítséget kérni, mivel sajnos azoktól akiktől kértem csak angolul tudnak és a google fordítóval nem tudtam nekik megmagyarázni hogy mi a problémám.

1. A telefon beszédhangszórója: A hagyományos telefonáláshoz szükséges kis hangszóró ami a kijelző felső részénél középen van beépítve, rendkívül halk. Próbáltam már több programot is használni, majd ez az Enginer Modeba való belépés után javasoltak nekem egy megoldási lehetőséget, de ahogy a youtube-on láttam valamennyi videón, ez az Enginer Mode / Audio menü teljesen eltér az én telefonom ugyanezen menüpontjaitól. Ezért nem tudom mit is kéne ott átállítani pontosan ahhoz, hogy a hanerőt feljebb tudjam tolni, mert jelenleg ha utcán telefonálok akkor sokszor alig hallom a másik felet.
Mondjuk ez nem minden esetben van így, van akinél egész jól hallom. Ezért is vagyok gondban, hogy biztossan beállítási probléma van e vagy sem.
2. Bluetooth: Van egy Samsung Gear S3 okosórám, amivel nem tudom normálisan kapcsolatot létesíteni a telefonnal. Létrejön a kapcsolat és utána rögtön meg is szakad. Ezt csinálja folyamatosan. A karomon meg rezeg az óra, hogy létrejött a kapcsolat majd újra megszakad. Így sajnos nem tudom használi sem kihangpsítónak sem pedig az egyéb kapcsolatigényes más funkcióihoz.

Ha ezekben bármelyikőtök tud nekem segíteni, akkor kérem írjon és válaszolok hátha egész könnyen megoldhatóake ezek a dolgok.
Előre is köszönöm!

Üdv, Attila


1

threads

5

posts

39

credits

New Member

Rank: 1

credits
39
Post time 2018-4-5 03:50:26 | Show all posts
Ez a bluetooth probléma nálam is fennáll mióta 7-es android van a telefonjaimon. Super E, Z1 pro és most a Crystal is.
Létrejön a kapcsolat, majd random időszakonként megszakad, kis idő után újra kapcsolódik. Van a mikor akár egy órás beszélgetést is le tudok bonyolítani vele, van amikor 2-3 másodpercenként dobja a kapcsolatot. Hallottam más gyártóknál is erről az elején, de ott pikk-pakk megoldották.
Hiába telepítettem bármelyik ROM-ot is, ha android 7-es akkor mindegyikkel vacak.
Ugyanezt csinálta, az autóval is és több headsettel is. Hiába kérdeztem bárkit, senki sem tudja a megoldást. Írtam az Umi-nak is, kb semmit sem válaszoltak mint neked itt.
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list