UMIDIGI Z1 Pro user experience survey

bencebacsi Post time 2018-3-19 03:52:29 | Show all posts [Copy link]
46 2417
Author: bencebacsi

UMIDIGI Z1 Pro user experience survey

[Copy link]

0

threads

1

posts

12

credits

New Member

Rank: 1

credits
12
Post time 2018-2-8 07:34:55 | Show all posts
I bought a umidigi Z1 pro yesterday, I have a problem when I play videos (Facebook, Youtube, links, etc) because videos have a very bad quality. Someone solution or advice? In general, photos and the screen is great.
Post time 2018-2-9 02:46:03 | Show all posts
Erickz7u7 replied at 2018-2-8 07:34
Edited by Erickz7u7 at 2018-2-8 07:36 \n\nI bought a umidigi Z1 pro yesterday, I have a problem whe ...

Which firmware and build number you using? Settings - about phone -

0

threads

2

posts

10

credits

New Member

Rank: 1

credits
10
Post time 2018-2-10 16:45:12 | Show all posts
Hello everybody,
Phone is ok so far, but:
The phone does not automatically switch on the W-Lan when entering the house.
The wireless network is not found, I have to set both manually, does anyone have a solution?

0

threads

1

posts

4

credits

New Member

Rank: 1

credits
4
Post time 2018-2-28 05:06:04 | Show all posts
Hey, I'm not allowed to post yet so I would like to ask for some support if possible. My dilemma is that every time I uninstall or force-close any application, all other apps close (including Messenger, Spotify, Xiami, Facebook, YouTube, etc.) Is this a common issue, and is there a way to fix it?

Thanks
Megu.
Post time 2018-3-1 04:07:36 | Show all posts
MeguminSama replied at 2018-2-28 05:06
Hey, I'm not allowed to post yet so I would like to ask for some support if possible. My dilemma is  ...

Please go to settings - about phone - build number and provide screenshot or number here.

0

threads

3

posts

44

credits

New Member

Rank: 1

credits
44
Post time 2018-3-17 02:09:38 | Show all posts
A few days ago I have a Z1 Pro UMI OS with 2 SIM cards.


I noticed that bluetooth only works on one of the two SIM cards.
In practice it only works on the sim card in which data traffic is enabled.
With this serious bug I can not use the smartphone while I drive the car.
In fact, if I get a call on the sim card in which data traffic is not active the bluetooth becomes silent making the conversation impossible.

Is there any remedy for this serious problem?

0

threads

3

posts

44

credits

New Member

Rank: 1

credits
44
Post time 2018-3-17 04:04:58 | Show all posts
This is the screenshot of my Z1 Pro ...

Screenshot_2018-03-16-20-51-44[1].png
Post time 2018-3-18 00:05:31 | Show all posts
Lillo replied at 2018-3-17 02:09
A few days ago I have a Z1 Pro UMI OS with 2 SIM cards.

As I can see you are already on latest firmware.
Bluetooth and "data traffic" are two separate systems and shouldn't cause any interferences.
Bluetooth is making connections between two devices so if you answered call phone should redirect signal to radio.
By my opinion this is only coincidence.
Please restart your phone, delete and set Bluetooth connection again.

0

threads

3

posts

44

credits

New Member

Rank: 1

credits
44
Post time 2018-3-18 17:19:20 | Show all posts
MarcinP replied at 2018-3-18 00:05
As I can see you are already on latest firmware.
Bluetooth and "data traffic" are two separate sys ...

From Setup, I reset the network connections.

The problem remains but now I noticed that the bluetooth malfunction, on the SIM card with the data disabled, is due to the activation of the display.



If I make a call or receive a call while the display is on, the bluetooth remains silent or feels very bad.
It is necessary to turn off the display with the side button so that the bluetooth starts to work properly.
All this only and exclusively for calls on the SIM card with the data disabled.



This is a big problem. While driving the car and using bluetooth for calls, I can not distract myself to turn off the phone display every time.
Post time 2018-3-19 03:52:29 | Show all posts
Lillo replied at 2018-3-18 17:19
From Setup, I reset the network connections.

The problem remains but now I noticed that the bluet ...

Do you mind check for radio firmware update and if didn't help perform factory reset on your device? Unfortunately this will wipe whole user data.
123456Next
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list