UMIDIGI Z1 Pro V1.1_20170907 ROM - SPFT + OTA release

bencebacsi Post time 2017-10-24 03:35:52 | Show all posts [Copy link]
121 14887
Author: bencebacsi

UMIDIGI Z1 Pro V1.1_20170907 ROM - SPFT + OTA release

[Copy link]

0

threads

5

posts

18

credits

New Member

Rank: 1

credits
18
Post time 2017-10-6 02:18:08 | Show all posts
I don't have my packing box.please help me with my original imie no.I can provide you mobile serial no.also how do I put imei no in phone
 Author| Post time 2017-10-6 09:13:14 | Show all posts
pratham replied at 2017-10-6 02:18
I don't have my packing box.please help me with my original imie no.I can provide you mobile serial  ...

You can restore your IMEI numbers with SN Writer Tool but only the packing box contain them. As a better-than-nothing solution you can auto generate the numbers.

0

threads

4

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2017-10-10 03:49:03 | Show all posts
bencebacsi replied at 2017-9-23 11:31
Hi,
Probably yes but until that you can fix it yourself by following the instructions provided her ...

Hi thanks for the advice, I enabled developer options and changed the WebView to Chrome and olalala waze is back!

0

threads

15

posts

74

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
74
Post time 2017-10-11 12:59:46 | Show all posts
Adam-TK replied at 2017-10-4 16:13
Of sure! I'm from Germany but at this moment I've in Greece.
For your better understanding!

What is now with this problem??? What is the solution???

0

threads

1

posts

14

credits

New Member

Rank: 1

credits
14
Post time 2017-10-11 13:46:16 | Show all posts
Hi, there are two big problems in the system. Backlighting change anytime. The phone will not lock the display if i calling. And I must long time wait before the display unlocks when you end the call.

1

threads

16

posts

103

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
103
Post time 2017-10-15 03:45:38 | Show all posts
A problem I am having is that when I play a YouTube video at 1080P 60fps the video is lagging but the sound is not. When I change the quality to 720P 60fps it works fine. I have had this problem since launch and In have read multiple messages from people with the same problem.

0

threads

15

posts

74

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
74
Post time 2017-10-17 13:46:36 | Show all posts
Louis08 replied at 2017-10-11 12:59
What is now with this problem??? What is the solution???

Can not you get help now? There is an error in the mobile phone. Shall we claim it as a defect?

However, I do not believe that the mobile Internet then works abroad.

Excuse the bad English. Google translator.

2

threads

37

posts

96

credits

Senior Member

Rank: 2

credits
96
Post time 2017-10-18 14:37:35 | Show all posts
Anyone having WiFi issues? Even with a split SSID whether I connect to 2.4 or 5Ghz, there will be a minute or so every five minutes where the connection doesn't work.
 Author| Post time 2017-10-20 09:27:35 | Show all posts
zwakenberg replied at 2017-10-15 03:45
A problem I am having is that when I play a YouTube video at 1080P 60fps the video is lagging but th ...

I can't reproduce your issue. Are you playing with the YouTube app or in a web browser?

0

threads

7

posts

36

credits

New Member

Rank: 1

credits
36
Post time 2017-10-24 03:35:52 | Show all posts
Edited by icamps at 2017-10-24 04:12 \n\nHello,

After update (via OTA) my phone stop notifying me. Just few notifications from Whatsapp and FB. No notifications from emails or SMS.
(They are whitelisted in DuraSpeed and in Background task clear)

Also, my blockscreen do not "wakeup" after receiving a notifications (it is configure to show all the information).

In between: what should I do to be able to post new threats?

Regards,

Camps
You have to log in before you can reply Login | WELCOME TO UMIDIGI COMMUNITY

Points Rules

Quick Reply Top Back to list